Normalt hår vækst

Normalt hår vækst

Internettet er fyldt med råd og produkter designet til at gøre hår vokse hurtigere. Men virkeligheden er at menneske hår har en bestemt sats af vækst, der ikke varierer. Faktorer, der bestemmer, hvor hurtigt en persons hår vokser omfatter genetik, race, køn og hormoner. Og mens hårpleje og faktorer såsom spaltede spidser kan gøre håret synes at vokse langsommere, faktiske hårvækst fra roden varierer ikke.

Hår vækst Basics

Hver enkelt hårsækken cykler gennem perioder med vækst og resten. Denne cyklus starter med hårvækst, en periode kendt som anagen. Dernæst kommer en periode, hvor håret ikke vokser fra hårsækken. I denne periode håret kan miste pigment og hårsækken indsnævres. Denne periode, som varer ca. to uger, er kendt som catagen. Dernæst kommer telogen fase, når hårsækken hviler. Denne fase kan vare i op til fire måneder. I denne fase, er hårsækken klar til at vokse et nyt hår. Den gamle håret kaster typisk under afslutningen af denne fase. Hår shedding fase kaldes som exogen. Når håret skure, en ny anagene fase begynder.

Normalt hår vækst

I kaukasiere er gennemsnitskursen for hårvækst cirka en tomme om måneden. Afroamerikanere har grovere, mere sprødt hår. På grund af deres hår struktur vokser afroamerikanere hår cirka ½ tomme om måneden. Asiaterne har en hurtigere voksende hår akslen, og asiatiske hår vokser med en hastighed på to inches per måned.

Hvorfor virker nogle hår til at vokse hurtigere?

Mens alle hår vokser i samme tempo, kan nogle mennesker tror, deres hår vokser hurtigere end andre. Det er fordi de holde deres hår sundt og fri for spaltede spidser. At holde håret sundt maksimerer hårets vækstcyklus. Den bedste måde at maksimere hårvækst og undgå spaltede spidser er at forbruge kvalitet multivitaminer, holde din krop sund, forbruge protein, undgå rygning og koffein og pleje til dit hår.

Hårpleje Tips

Den bedste måde at pleje dit hår er at behandle det som om det var et stykke af antikke blonder. Pleje af dit hår omfatter vask det mindre hyppigt i lunkent i stedet for varmt vand og luft tørring det forsigtigt snarere end håndklæde tørring eller blæse udtørre den. Håret bliver sundere, hvis du minimere eksponeringen for opvarmet stylingprodukter og kemiske produkter. Regelmæssig hovedbunden massage vil hjælpe med at stimulere hårsækkene til at vokse. Trims vil reducere spaltede spidser, som bliver iført hår bundet i stedet for løs, hvor det kan fange på ting, hage og bryde.

Hårtab

En række faktorer kan bidrage til hårtab. Visse medikamenter kan bidrage til hårtab som en bivirkning, som kan understrege. Hårtab kan være temproary eller permanent. Ved at undgå disse faktorer, kan du forbedre udseendet af dit hår og gøre det ser ud til at vokse hurtigere.


© 2019 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com