Hvad man Pack til en RV tur

Hvad man Pack til en RV tur

I emballage til en RV tur er nøglen at skære ned hvad du tror du er gonna skal du behøver faktisk, så du kan passe alt ind i begrænset rammerne af i RV.

Pakning køkkenet

Pack letvægts gryder--stegepande, en gryde, bagning pan og en kedel. Materiel op på basisfødevarer såsom korn, kaffe, te, tør blander, tørret frugt, krydderier og smagspræparater. Bringe madlavning og spise køkkenredskaber og plastik skåle, retter og drikkevarer containere i stedet for glas eller keramik. Glem ikke rengøring leverancer og en køler.

Emballeringsforskrifter dine personlige ejendele

De fleste af tøjet skal passe i skuffer, så pakke ting som T-shirts, shorts og jeans, som nemt kan foldes op. Omfatte lys trøjer og jakker. Glem ikke at bringe de forskellige slags sko du har brug for og planlægge for aktiviteter som svømning. Sørg for at du har solcreme, hatte, solbriller og myggespray. Holde din personlige toiletartikler til et minimum.

Pakning til rekreation

At tage en RV tur handler om du vil nyde udendørslivet, så sørg for du har græsplæne stole, en fold-up tabel og en gas lanterne. Bringe alle de sportslige udstyr du har brug for, herunder fiskeredskaberne, golfklubber, svømme finner og beskyttelsesbriller og volleyballs. Glem ikke nogle gode bøger at læse, brætspil, et dæk af kort og enhver transportable musikinstrumenter.

Pakning til problemer med

Ønsker ingen at komme til skade eller kommer ud for en ulykke på ferie, men nogle gange sker. Sørg for at du har en værktøjskasse, der kan håndtere alle reparation behov din RV. Pack en komplet førstehjælp kit og enhver receptpligtig medicin. Sørg for at du har kort over områder hvor du rejser og pas, hvis du rejser ud af landet.


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com