Fancy måde at skære æbler

Fancy måde at skære æbler

Du kan slå en grundlæggende, kedeligt apple i en dekorativ skakternet-inspirerede pynt med bare et par stykker. Bruge en fancy apple garniture til at forbedre en frugt eller ost og krakker appetitvækker bakke eller en dessert tallerken. Skære et æble i en kreativ form er også en ideel måde at lokke et barn til at spise de sunde frugter. Hvis du planlægger et barns fødselsdagsfest, skæres flere æbler i finurlige former og tjene dem med en karamel eller yoghurt dypning sauce.

Instruktioner

• Skyl et æble grundigt med koldt vand for at fjerne bakterier eller pesticidrester. Tør æble med et stykke køkkenrulle.

• Sæt bunden af æblet på et skærebræt. Brug en skarp skrælle kniv til at skære en tyk kile ned af siden af apple, og sørg for at undgå enhver kerne.

• Score æble skræl med tre jævnt fordelt lodret snit ved hjælp af skrælle kniv. Næste, score skræl med fire jævnt fordelt vandret snit, til at danne samme 1-inch firkanter.

• Oprette en rød og hvid skakternet mønster på Apples overflade ved skrælning off hver anden pladsen. Indsæt spids af en skarp kniv bare under apple's hud og forsigtigt lirke det op til at fjerne. Brug en tandstikker til at fjerne enhver lille, sidesten bits af peel.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com