Hvordan man kan skære Bettie Bang frynser

Hvordan man kan skære Bettie Bang frynser

Der er et par fordele ved at lære at skære skære pandehår derhjemme. Skære pandehår derhjemme nedskæringer ned på bekostning af skulle besøge en salon hver par uger, eller månedligt som pandehår få shaggy. Det er også bekvemt for dem med travle tidsplaner eller unge børn at være i stand til at skære deres egen pandehår, snarere end at skulle passe ind i en frisør tidsplan. Bettie pandehår er en stil med pandehår gjort berømt af Bettie Page i 1950.

Instruktioner

• Indsamle kammen, smock, saks og andre forsyninger. Sørg for badeværelset er smukt tændt og sat på smock at fange hår som det er skåret. Kam pandehår lige ned. Pandehår bør altid være tørre, når de er skåret fordi hår formindskes da det tørrer og kan være kortere end forventet.

• Brug skarpe haircutting saks til at klippe pandehår lige over. De bliver være formet i det næste trin, men for nu skære i en lige linje fra den ene side af pandehår til næste. Uanset længde ønskes er fint, men som en generel regel, skære pandehår for at græsse øjenbryn.

• Brug fingrene eller kam til at spore en vinkel fra de udvendige kanter af bang til midten for at få en idé om, hvordan korte til at skære kanterne af pandehår. Ideen gonna være for pandehår at være kortere på de udvendige kanter og længere i midten. Startende fra en uden for kanten, skære pandehår i en vinkel, bliver længere i området i næsen. Gentag processen i udkanten af pandehår, at sikre, at længden af siderne af pandehår er den samme og at pandehår forsigtigt kurven for at få længere i midten.

• Stil Bettie pandehår. Bruge en flad jern til at forsigtigt krølle pandehår under. Spray med hårspray til at holde pandehår i denne form.

Tips & advarsler

  • Haste ikke opskæringsprocessen, det tager et stykke tid for pandehår til at vokse i, så tag tid til at gøre arbejdet rigtigt.
  • Hvis du har problemer med at skære Bettie pandehår, gå til en salon for at få dem cut og watch hvordan frisør nedskæringer og stilarter dem. Det kan være lettere for nogen til at replikere skære pandehår derhjemme, når hun har faktisk set det gjort.
  • Kontroller haircutting saksen bruges er skarpe. Pandehår skal være skåret i en pæn ren linje og sløv saks kan gøre opskæring ujævn.

© 2019 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com