Duggede teint Makeup Tips

Duggede teint Makeup Tips

Makeup tendenser kommer og går hurtigere end du kan holde med dem. Men visse ser gå aldrig ud af stil, og har frisk, sund hud er en af dem. For meget makeup kan se kage-på, at man ser langt fra dit bedste. Tager sig tid til at opnå en dugfrisk teint giver din hud at ånde og samtidig hjælpe du ser så strålende som muligt.

Fugter og fugter

Det mest afgørende element for at opnå en frisk, dugfrisk udseende er fugtgivende. Påfør en fugtighedscreme, lavet til din hudtype, hver morgen og aften, med en solcreme inkluderet i løbet af dagen. Fugtgivende din hud regelmæssigt gør det lettere at blande makeup, og godt hydreret hud bidrager til en glødende teint. Drikke masser af vand hjælper også holde din hud hydreret.

Hold Foundation lutter

Det er let at bukke under for trangen til at slather foundation hele dit ansigt dækker skønhedsfejl og samlende din hudfarve. Men for meget foundation kan oprette den modsatte effekt af duggede, at give din makeup et kage-on udseende. Vælge en ren og skær foundation eller tonet fugtighedscreme til at skabe en ensartet teint samtidig med at din hud at ånde. Du kan også blande en tykkere foundation med en lille mængde af fugtighedscreme til at gøre det alene.

Undgå pulver

Anvende pulver er rodfæstet i hovedet på mange kvinder, efter år af at høre at det er det sidste trin i anvende makeup. Ja, pulver hjælper din makeup, bo længere, men det også absorberer fugt, der skaber en dugfrisk teint. Hvis du er bekymret om din hud følelse vådt eller fedtet, forlade 10 minutter mellem hvert lag af makeup ansøgning til at fuldt absorbere ind i din hud.

Bruge Cream øjenskygger og overstregningstuscher

Ligesom bruger pulver på dit ansigt kan vende den duggede look du prøver at opnå, ved hjælp af tørre produkter på resten af dit ansigt vil have samme effekt. Fremhævet, hydreret kindben er en af de centrale elementer i en dugfrisk teint, så vælge for en creme blush og highlighter i stedet for en pulveriseret. Du kan også prøve en creme eller mousse øjenskygge for ekstra glans og glitre.


© 2019 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com