God Scene Kid frisurer

God Scene Kid frisurer

En scene kid er en individuel, normalt en teenager, der er i "scene" mode, stil og musik. At være en scene barn er ligner, men ikke ensbetydende med, at være en emo. Scene kids og emos tendens til at lytte til "følelsesmæssige hardcore" musik, dermed sigt "emo", og kan være udadtil deprimeret, men dette betyder ikke, de ikke er glade på indersiden. At have en god scene frisure er en vigtig del af denne subkultur.

Farve

At have den korrekte farve hår er afgørende for en god scene kid frisure. Scene børn har normalt sort hår, enten fysisk eller farvet, med lysere farvede striber i pandehår og forreste del af håret. Disse striber har tendens til at være enten platin blond eller farvet med en lys farve som pink, lilla eller grøn. Hvis du ikke er tilladt at have lyse farver i dit hår, kan du købe strimler af clip-in hair extensions.

Cut

Som med farve, cut scene kid er ens for både drenge og piger, selv om de fleste scene piger bære deres hår lidt længere end drengene. En god længde til piger er et par inches under skulder-længde, og for drenge, hår er normalt lige over skulder-længde, men kan være længere. Scene kids' hår er normalt professionelt tyndet, således at det er kortere på de øverste lag end i bunden. Lang pandehår er også skåret.

Stil

Du skal glatte dit hår for at opnå en overbevisende scene kid frisure. Du kan gøre dette med enten glatning strygejern eller med brug af gel eller hårspray. Scene børnene har et center afsked med pandehår fejet til den ene side, på en diagonal linje. Siderne af håret er lang og lige, men tilbage og øverste lag af hår, hvor det er kortere, bør være spidse eller drillede op og sprøjtet med hårspray til at sikre stilen.

Tilbehør

Det er vigtigt at bære det rigtige tilbehør for at fuldføre scenen kid frisure. Det tilbehør, du skal bære varierer afhængigt af dit køn. Scene drenge holde normalt tingene enkle af iført en bandana eller afkald tilbehør helt. Scene piger en tendens til at vælge søde, kid-stil hår tilbehør som hår dias, hårspænder og Alice bands, navnlig prydet med tegneseriefigurer--japansk dem især.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com