Hvordan man træner indendørs fodbold

Hvordan man træner indendørs fodbold

Selv om indendørs fodbold spilles med en fodbold bolden ved hjælp af kun fødderne, er det en helt anderledes spil fra udendørs fodbold. Retten er meget kortere, målet er meget mindre og i stedet for grænsen linjer der er vægge, der omgiver feltet. Indendørs fodbold tendens til at have meget mere handling og bevægelse med fokus på hurtig rører og omdirigeringer. Et generelt sæt af coaching færdigheder vil være nyttigt, men du skal fokusere på centrale aspekter af spillet for at lykkes i coaching indendørs fodbold.

Instruktioner

• Har hver spiller på team tager svingene spille mål, mens du forsøger at score og observere spilleren. Fordi målet er så lille, behøver du ikke en målmand med stor lateral bevægelse, som er afgørende i udendørs fodbold. Find personen med de hurtigste reflekser og gøre dem målmand. Tvinge ikke nogen til at spille mål, der ikke ønsker at, men husk at i indendørs fodbold, målmand vil slutte sig til den strafbare handling i mange situationer.

• Vælge spilleren med de bedste one-touch skud til at være din angriber. Uanset om du beslutter dig til at spille med en eller to strejkende, en person vil altid være ansvarlig for at spille tæt på den modsatte målmand og forsøger at banke i rebounds og krydser. Find spilleren med den bedste første touch på bolden og gør denne afspiller din forreste angriber.

• Har spillere praksis at gøre passerer efter bare én eller to hånd på bolden. Der er meget lidt plads i indendørs fodbold så forsvarere kan lukke på bolden i et par sekunder. Det er vigtigt for spillere at kunne drible med bolden, i indendørs fodbold vil de passere det ud af fare oftere end ikke. Practice, one-touch forbi, hvor spilleren passerer bolden så snart hun modtager den. Praksis to eller tre touch passerer samt, hvor spilleren modtager bolden og tager et par skridt før bolden fremad.

• Praksis overgangen spillet ved at have en spiller mister bolden og derefter forsøger at køre ned den spiller, der tog den. Overgange er nøglen til indendørs fodbold og hvis du kan undervise spillere at forfølge bolden hurtigt, når de mister det, du vil have en fordel. Denne praksis er ikke bare til den spiller, der taber bolden. De andre spillere på banen skal skifte deres positioner fra lovovertrædelse til forsvar, så snart bolden er stjålet.

• Oprette scrimmages uden målmand i mål. Ikke udelukke spilleren; Målmænd har brug for praksis på lovovertrædelse og forsvar samt. Spille uden en målmand vil tvinge spillerne til at spille forsvar mere aggressivt og lære dem ikke at stoppe med at spille forsvar og stole på målmænd at stoppe skud.

• Har spillere praksis sparkende og modtager bolde ned af væggene. Da indendørs fodbold bruger vægge i stedet for grænsen linjer, nødt spillere til at blive fortrolig med væggene. Med nok praksis, kan spillere endda bruge vægge til deres fordel, som de kan forudsige hvor bolden vil hoppe til og få hoppe på deres modstandere.

• Observere spillere, især under spil, finde ud af de områder, hvor de mangler. Hjælpe spillerne forbedre deres mangler i praksis, men ikke bruger for meget tid på at arbejde på øvelser. Praksis gang er bedst bruges på at spille. Ikke kun kritisere spillere, da nogle spillere vil lukke ned, hvis de føler, de får for meget kritik. Næsten alle spillere gøre nogle ting korrekt, selv om det er bare indsats, så tag et øjeblik til at smide nogle komplimenter, når du kan.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com