Billige moteller i Duluth, Georgien

Duluth, Georgien, også kendt som "Træ City, USA," er hjemsted for den årlige Duluth Fall Festival i Downtown Duluth. Denne by er også hjem til McDaniel State Park, et område, der giver muligheder for natur vandreture og guidede ture i gården. Kardinal sø og Rollins Ranch sø er også i Duluth og give mulighed for at fiske. Ferie kan være dyrt, men nogle moteller er tilgængelige i Duluth for dem, der rejser på et budget.

Dage Inn Duluth-Atlanta

Dage Inn Duluth-Atlanta ligger på Pleasant Hill Road og tilbyder faciliteter såsom en kontinental morgenmad og adgang til højhastigheds-Internet. Samtlige værelser på dage Inn Duluth-Atlanta har kabel-tv, og nogle af suiterne har et boblebad. Kæledyr er ikke tilladt at bo på motel. Værelsespriser på dage Inn Duluth-Atlanta starter ved $59 pr. nat. Dage Inn Duluth-Atlanta ligger mindre end 5 minutters kørsel fra Promenade i Pleasant Hill, et butikscenter, der tilbyder detailbutik og restauranter. Ivrig golfspillere, der opholder sig på dage Inn Duluth-Atlanta bør tjekke de guld kursus i Northwood Country Club, som ligger mindre end 10 minutter fra hotellet.

Dage Inn Duluth-Atlanta1920 Pleasant Hill RoadDuluth, GA 30096770-476-8700daysinn.com

Studio 6 Atlanta Gwinnett Place

Studio 6 Atlanta Gwinnett Place er beliggende på Breckinridge Boulevard ret off af Interstate 85. Motellets nærhed giver sine gæster med hurtig adgang til større Atlanta attraktioner, herunder Stone Mountain Park. Dette rekreative område er mindre end 20 minutter fra Studio 6 Atlanta Gwinnett Place og tilbyder faciliteter for vandreture og udflugter. Shopping muligheder kan havde på Dixon Mills Mall, som er mindre end fem miles fra motellet. Faciliteter på Studio 6 Atlanta Gwinnett Place inkluderer en gæst laundromat og parkeringspladser til store lastbiler og RVs. kæledyr er tilladt at bo på Studio 6 Atlanta Gwinnett Place for en nominel gebyr, og børn kan bo gratis. Værelsespriser på dette motel begynder ved $39 pr. nat.

Studio 6 Atlanta Gwinnett Place3525 Breckinridge Blvd.Duluth, GA 30096770-931-3113motel6.com

Sun Suites af Gwinnett

Sun Suites af Gwinnett på Steve Reynolds Boulevard og har faciliteter såsom et mødelokale til konferencer og banketter, samt adgang til trådløst Internet. Sun Suites af Gwinnett har 101 værelser, der omfatter fuldt udstyrede køkkener, samt separat stue og soveværelse områder. Værelsespriser på dette motel begynder ved $49 per nat. Sun Suites af Gwinnett er nær lokale museer, herunder Museum of Art på Oglethorpe Universitet. Denne institution viser kunstsamlinger fra universitetets studerende og kunstnere i større Atlanta-området. Motellet er også mindre end 10 miles væk fra Chattahoochee River National Park, et rekreativt område, der giver chancer til fiskeri og sejlads udflugter.

Sun Suites af Gwinnett3720 Steve Reynolds Blvd.Duluth, GA 30096770-931-3320Sunsuites.com


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com