Hvordan til at identificere en Riesling stil vin

Uanset om du er en alvorlig vinkender eller du har været kendt for at drikke din Chardonnay fra en boks, er drikke en Riesling stil vin en dejlig oplevelse. Denne hvide drue opdagelsen af tyskerne daterer helt tilbage til romerne og har haft en nylig populært følgende i USA. En Riesling-vin har forskellige variationer, forskellige fra andre hvidvin på grund af det er tørt, floral kombination.

Instruktioner

• Kigge efter ordene Rhinen, Johannesburg eller Ice vin, når du bestiller et glas eller flaske. Hvis du vælger en flaske i en butik, behøver ikke du nødvendigvis at vælge en alderen sort. Riesling kan nydes, når den er ung.

• Skelne den unikke smag af Riesling ved at bemærke det evne til at relatere jord kilden i sin smag. Dens smag er blevet beskrevet som toast med honning, blomster, citrus, peachy og endda en benzin element er til stede. Nogle sorter af vinen er sødere side og angivelsesmetoder tør.

• Identificere Riesling brand af regionen. Australske Riesling er en sød vin, men Riesling fra Californien vil blive navngivet som grå eller Emerald, Johannesburg, Sylvaner og Sonoma. Tysk Riesling kaldes også Klingelberger og bliver tørrere. Alsace har specialiseret sig i en tør, yndefuld Riesling.

• Spise fisk entrées, chokolade desserter eller eksotiske fødevarer som Thai og indisk mad med enhver Riesling. Frugt, milde oste og kolde fisk som lox på bagel vil parre godt. Kylling retter skal være parret med Riesling baseret på krydderi eller sauce. Smør, citron baseret eller jamaicanske krydderier fungerer godt.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com