Hvad krydderier tjener du med en ost bakken?

Når de lægger sammen en ostetallerken, er det vigtigt at huske, at det ikke er alt om osten. Selvom omdrejningspunkt, ost er ofte serveret med kiks, samt krydderier til at spise med ost, marmelade, frugt og nødder. Visse krydderier supplement specifikke oste bedre end andre, så det det er gavnligt at lære hvad smagspræparater gå med hvilke oste til at gøre en vellykket og imponerende ostetallerken til din næste fest.

Eddike og olie

Balsamico eddike, fremstillet af ugæret druesaft, ledsager ofte flere forskellige typer af fødevarer. Især supplerer alderen balsamico alderen hårde oste Gouda, Pecorino og Parmigianno-Reggiano. Støvregn balsamico eddike over tynde skiver af ost eller dyppe skiverne i en lille skål med eddike. Udskæring osten tynde holder stærk ost smag fra overvældende eddike smag. Tjene høj kvalitet, ekstra jomfru olivenolie med frisk mozzarella og geder oste.

Syltetøj og Chutneys

Chutneys kombinere den krydrede smag af krydderier med søde frugtsmag og har teksturer der spænder fra meget tykke til meget tynde og løbende. Chutneys, der er mere frugt-baserede arbejde godt med visse typer af unge oste, som Fontina og mild Swiss. Marmelade og gelé, som er alle frugt-baserede parre godt med et udvalg af oste, afhængigt af hvilken type af frugt marmelade det er. Prøv fig marmelade med stærke blå ost og hindbær syltetøj med frisk ged oste. Kvæde, en spansk frugt ligner æbler og pærer, er lavet til en tyk, gelé-lignende pasta og er ofte parret med spanske oste som Manchego og Roncal.

Frugter og nødder

Hele frugter, både friske og tørrede, er også almindeligt serveret på en ost fad til at supplere specifikke oste. Par bløde oste som Brie med tørret abrikos, og andre franske oste som Camembert, med grønne druer. Røde druer parre godt med gedeost så godt. Nødder er også en fælles krydderi fundet på en ost fad. Tjene mandler sammen med asiago ost, eller tjene valnødder med bløde oste som Brie og gedeost.

Sennep og honning

Blandt bedste typer af sennep til ost er de franske og engelske typer, som giver den rigtige mængde af krydderi til de fleste oste. Prøv sprede engelsk sennep på fed oste som Gloucester cheddar og fransk sennep med fine franske oste, som fårene ost Le Berger baskisk. Som marmelade, sødme af honning blander godt med et udvalg af oste, fra stærke blå oste som Gorgonzola til frisk ged oste som Ile de France.


© 2018 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com