Hvordan man laver blå vene ost

Blå vene ost er let identificeres af de tynde linjer af blå at tråd gennem den ellers creme farvet ost. Når du spiser blå vene ost vil du bemærke at osten har en stærk, skarp duft og at det smager tangy. De fleste typer af blå vene ost er en blød ost, der kan let spredes på en krakker eller skive toast, men der er nogle der har en smuldrende konsistens. Denne artikel handler om hvordan du kan gøre Roquefort, en type af blå vene ost, i dit eget køkken. Roquefort er en ost, der blev udviklet og er stadig produceres i Sydfrankrig.

Instruktioner

Hvordan man laver blå vene ost

• Blå vene ost er en cremet farve, fordi det er lavet af rå mælk. Afhængigt af blå vene ost, du foretager, kan den rå mælk kommer fra får, geder og køer. Den mælk, som bruges til at gøre blå vene roquefortost kommer fra en af tre typer af får, Basco-bearnaise, Lacaune og AVEN. Franske mener, bare at have den rigtige type af får er ikke nok til at skabe den karakteristiske smag af roquefortost, de føler, at deres kalksten rige jord hjælper smag i mælken. Hvis du vil gøre dig meget eget roquefortost bør du planer om at købe en af disse racer af moderfår. For at gøre 2,2 pounds af roquefortost skal du have ca 1,2 gallon mælk (4,5 liter) er den gode nyhed, at hvert moderfår skal producere ca 35 gallon mælk hver sæson. Du moderfår vil ikke producere mælk, før hun har læmmet og du bør ikke bruge mælken for enhver form for konsum, indtil lam er mindst 20 dage gamle. Årsagen til den lange forsinkelse skyldes moderfår producerer antistoffer i sin mælk i to til tre uger.

• Mens du venter på din moderfår mælk bliver brugbar, kan du optage din tid ved at gøre penicillium. Penicillium er en type svamp, der ikke er skadeligt for din krop, en god svamp. Penicillium er hvad der gør den tynde spider som vener at vind gennem ost. Den traditionelle måde at få penicillium er at placere brød i et mørke, fugtige rum, og lade dem skimmel. Efter ti uger brød skorpe er ringede tilbage for at afsløre indersiden af det brød, som er intet mere end en fint grønt pulver, er pulveret kaldet penicillium. Venerne i to tonsvis af roquefortost kan oprettes med bare et kvart pund af penicillium. Hvis du ikke kan lide tanken om molding brød liggende hele dit hus, kan du købe det online på ostefremstilling butikker. Mange ostefremstilling butikker sælger pakker af bakteriel ost forretter, der vil hjælpe dig med at beslutte hvor meget penicillium, du bliver nødt til at gøre en vis mængde af roquefortost.

• Når din moderfår er klar til at blive malket, og du har enten foretaget eller købt en lille mængde af penicillium, skal du koaguleringstid mælken. Den bedste måde at koagulere mælk, der skal laves om til ost er at første stamme mælk gennem en ostelærred eller fine trådnet. Belaste mælken vil befri det for eventuelle rester snavs eller voks, der kan være faldet fra moderfår yveret, mens du malkning hende. Når du har anstrengt mælk skal du varme den på 86 grader F.

• Når mælken er varm, tilsættes osteløbe. Osteløbe er et produkt, der er fremstillet af den fjerde mave af multi stomached dyr. Den nemmeste måde at erhverve det er at købe det fra en ost levering butik. Inden for to timer bør være koaguleret mælk.

• Når blandingen af mælk og osteløbe er koaguleret, du bliver nødt til at dræne det overskydende væske fra det størkner. Når væsken er fjernet fra den størkner, du vil hælde mælken størkner i oste forme. Din oste forme skal måle otte inches tværs og fire inches lang.

• Tilføje en lille knivspids af penicillium at den størkner. Bruge dine hænder til at blande penicillium i den størkner.

• Når du er færdig med at blande, vil du drys et let lag salt på alle sider af formen ost. Lad saltet ost sidde i en uge. Når ugen er færdig skal du børst overskydende salt og bruge en meget fin nål til at stikke flere huller i osten. Disse huller tillader fugtig luft at trænge ind i ost, mens kuldioxid er frigivet.

• Placer de oste forme i en mørk køligt. Sørg for der er nok plads til luft at strømme mellem hver af de oste forme. Det rum, hvor du aging din ost bør holdes på 35 grader F, og det bør forblive mørke.

• Din ost vil skulle alder til minimum tre fulde måneder før du kan selv tænke om at spise det.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com