Hvilken Type kød til brug på spyd?

Hvilken Type kød til brug på spyd?

Kabobs eller Kebab er som de undertiden kaldes, simpelthen kød på spyd. Det er en fantastisk måde at tilberede mad til fester eller andre sammenkomster. Mange gange kødet vil være forberedt, skiftevis kød og grøntsager som løg, peberfrugt, cherry tomater eller zucchini og undertiden ananas, æble eller mango. Nøglen til vellykket forbereder skewered mad med kød er kogetiden. Når du kombinerer skewered elementer, Sørg for kødet får tid til at nå sin indre minimumstemperatur før grøntsager eller frugt brænde.

Skewered kylling

En af de mulige valg for skewered kød er kylling. US Department of Agriculture anbefaler madlavning kyllingebryster til en indre temperatur på 165 grader Fahrenheit. Skewered kød er bedst, når marineret før madlavning. Paula Deen har en fantastisk opskrift på spiddet kylling, der kokke i omkring seks minutter. Hendes enkle kylling-marinade bruger 2 tbsp. soja sauce, citronsaft, teriyaki sauce, Worcestershire sauce og olivenolie, kombineret med tre fed hvidløg og en knivspids salt og peber. Opbevares i køleskab og lad kødet til nedkøling i mindst en time.

Oksekød og kalvekød Kabobs

Oksekød er en anden velsmagende valg for skewered kød. En af de mere attraktive aspekter ved hjælp af oksekød er, at det kan være forberedt baseret på personlige præferencer. Nogle mennesker lide deres oksekød sjældne, mens andre foretrækker det en smule mere gjort. Den anbefalede indre temperatur for nonground bøffer eller stege er 145 grader Fahrenheit for sjældne og 160 grader Fahrenheit til medium. Marinering kød også tilføjer smag og fugt til kødet. Marinader indeholder normalt nogle sure stof, såsom eddike, vin, citronsaft eller ananas juice. Disse syrer kan bidrage til at naturligt mør kød ud over tilføjer smag.

Kalvekød kan også bruges som en skewered kød. Kalvekød er kalv kød, der er opdraget til at være mørt. På grund af dens naturlige ømhed kræver kalvekød ikke marinering før tilberedning. Marinader anvendes på kalvekød bør ikke indeholde sure ingredienser, da de kan forårsage kød bliver grødet. De interne temperaturer til madlavning kalvekød er de samme som enhver anden form for oksekød.

Lam på et spyd

Mens lam ikke er så populær som oksekød eller kylling i USA, er det en korte kød i mange andre lande rundt om i verden som Skotland, Australien, Indien, Mellemøsten og Grækenland. Lam er meget velsmagende og mørt og virker meget godt som en skewered kød. Lam, er ligesom oksekød, bedst forberedt sjældne eller medium. De interne temperaturer er det samme som oksekød: 145 grader Fahrenheit for sjældne og 160 grader Fahrenheit til medium.

Grillet svinekød

Svinekød anses for sikkert at spise når de indre temperatur når 160 grader Fahrenheit. Svinekød på spyd har en fremragende smag når marineret før madlavning. Tilberedningstid for svinekød at nå frem til den korrekte interne temperatur vil være lidt længere end med kylling, oksekød eller lam. Svinekød bør altid være grundigt kogte. Bobby Flay tilbyder denne let marinade opskrift på svinekød, der består af ¼ kop af østerssauce og natriumfattige sojasovs; 2 tbsp. finthakket hvidløg; 2 tbsp. sukker; 3 tbsp. fint hakket koriander blade og stængler; og 1 tsk frisk peber. Dække svinekød med blandingen og lad den marinere i en til fire timer.


© 2019 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com