Hvordan du udskifter båd Windows

Et beskadiget eller utæt vindue på en båd er meget ligesom en brækket vindue i dit hus: der er en åbning, hvor der ikke formodes for at være en. Udskiftning af vinduet på en båd er også meget gerne erstatte et vindue i dit hjem i den båd windows kommer i standard størrelse. I modsætning til dit hjem, men din båd flytter og vinduesåbninger på både er sjældent standard. Dette betyder, at for at passe ordentligt, båd windows behøver ekstra pleje i installation sikker montering overflade og en specialiseret todelt ramme, således at de ikke rasle som et bord med ujævne ben, hver gang du tager på en bølge.

Instruktioner

Fjerne den gamle vindue fra din båd ved hjælp af en flad skruetrækker til at lirke forsigtigt trim fra omkring den indvendige side af vinduet. Skru den indvendige monteringsramme, og med hjælp fra en ven, løft det gamle vindue ud af vinduesåbning.

• Forberede åbning for installation af det nye vindue ved at fjerne kilerne fra det gamle vindue og stripping enhver fugemasse tape eller caulk fra væggen. Hvis shims er i god stand, bevare dem og genbruge dem med det nye vindue, hvis det er muligt. Hvis vinduet ny omfatter fugemasse tape til at bruge mellem ydersiden af væggen og ramme af din nye vindue,

Løft det nye vindue enhed på plads og kontrollere dens pasform i åbningen. Ligesom vinduer i dit hjem, vil ikke det være en perfekt passe ind i åbningen og meget sandsynligt skal have shims henført under det at centrere det i åbningen. Da din båd vil være at flytte op og ned som det rider over bølgerne, nødvendig shims på toppen og siderne så godt.

• Læg den indvendige rude indramme i sted og holde rammen på plads midlertidigt ved at skrue en af monteringsskruer forsynet med vinduet gennem hullet i midten af bunden jernbane af den indvendige ramme og en gennem hullet i toppen af vinduesrammen. Inspicér visuelt placeringen af forsegling båndet under den udvendige del af rammen til at sikre en god tætning medfører, når vinduet er fuldt installeret.

Sikre vinduet stramt med monteringsskruer og tester vandtæthed af vinduet ved befugtning ned ydersiden af båden ved at rude. Gå inde i kabinen og kigge efter vand, der kommer gennem eller omkring rammen. Hvis der er nogen, skal du geninstallere den interiør trim. Hvis der er en lille lækage, anvende caulking om nødvendigt.

Tips & advarsler

  • Utætheder vil højst sandsynligt blive set på den øverste eller frem side af rammen, da vandet løbe ned ydersiden af væggen vil infiltrere øverst på rammen og vand plaske mens båden er i gang vil vinde posten som den rammer forsiden af rammen.
  • Når du fjerner den gamle vindue, sætte den ud af båden helt. Forlader det gamle vindue på dækket, mens du installerer det nye vindue skaber en trippende fare i bedste fald; i værste fald vil nogen trin gennem det gamle vindue og tag en tur på skadestuen med en dårlig flænge på deres ben.

© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com