Sådan køber du en håndspejl

Sådan køber du en håndspejl

Siden den første gang en forhistoriske menneske så ned i en stadig pulje af vand, har folk opsøgte deres refleksion. Hånd spejle tilbyde en let, transportabel metode til at gøre netop dette. Uanset om du ønsker at anvende læbestift, eller skal finde kontaktlinse tabt i øjet, vil at have en håndspejl rundt gøre opgaven lettere.

Instruktioner

• Lys op din refleksion med en håndspejl, der er udstyret med små retningsbestemt lys omkring rand for et lysere billede. Kigge efter spejle, der kommer med en række lyssætninger.

• Forstørre dine øjne med en reversibel håndspejl at funktioner en sand-størrelse refleksion på den ene side og en forstørret udgave på den anden. Ser i den forstørrede side af spejlet, før du køber. Nogle forstørrelse metoder fordreje dit funktioner, hvilket gør det vanskeligt at se præcist. Hvis du bruger spejlet for at anvende makeup, skal du vælge en med høj kvalitet forstørrelse.

• Vælg en kompakt spejl der foldes for nem opbevaring i din pung eller skuffe. Varehuse tilbyder et bredt udvalg af lille hånd spejle til brug når du rejser eller arbejder på kontoret. Med deres diskret størrelse, kan du snige et kig på din refleksion, mens du pulver din næse.

• Kig efter et håndspejl, der fordobler som et skrivebord spejl i sin stand. Tage det at se ansigtstræk nøje og returnere det, når du ønsker at bruge begge hænder til at style dit hår.

• Overveje en antik håndspejl, hvis du vil have skønhed samt funktion. Findes på antikviteter butikker og online auktioner, dekorative side spejle fra fortiden er i høj efterspørgsel. Hånd spejle fra klunketiden funktion myrtle træ håndtag, matchende børster og kamme og ofte kom i en overpyntet boks.

• Accessorize din håndspejl til at matche dit outfit. Med kompakt spejle kommer i alle farver og teksturer, kan du vælge en i Super-glat sort til at matche din festkjole eller en ruskind-dækket version til kontoret.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com