Honeymoon hoteller i Baltimore

Honeymoon hoteller i Baltimore

Baltimore, Maryland, er en fantastisk beliggenhed for bryllupsrejse, fordi det er tæt på havet og mange andre attraktioner, herunder Baltimore akvarium, amerikanske visionær kunstmuseum og Inner Harbor. Hvis du planlægger dit bryllup, har Baltimore mange fine hoteller for din bryllupsrejse.

InterContinental Harbor Court

Intercontinental Harbor Court hotel ligger i downtown Baltimore på Inner Harbor. Hotellet har 195 værelser og 22 suiter, der er perfekt til et par på deres bryllupsrejse. Blandt værelse er faciliteter fladskærms tv, marmor soaker badekar, minibar, pejse og baby flygler. Værelserne er indrettede med europæisk stil indretning og har udsigt over havnen. Hotelfaciliteter inkluderer et bibliotek, business-center, spa, tagterrasse med fitnesscenter, indendørs swimmingpool, et boblebad, sauna, tennis og squashbaner.

InterContinental Harbor Court550 lys St.Baltimore, MD 21202410-234-0550harborcourt.com

Baltimore Marriott Waterfront

Baltimore Marriott havnefronten er på Inner Harbor og tæt på centrum. Det er i nærheden af attraktioner såsom National Aquarium og Faldts punkt. Hotellet har 733 værelser og 21 suiter. Suiter har fladskærms tv, stuer og køleskabe. Hotellet har også trådløs internetadgang, parkeringsservice og et fitnesscenter. Hotellets restauranter omfatter gitter 700, Kozmo's Lounge og Riganos bageri og Deli. Der er også mange restauranter i nærheden, såsom kapital gitter, Roy's Restaurant og Flemings Steakhouse.

Baltimore Marriott Waterfront700 Aliceanna St.Baltimore, MD 21202410-385-3000Marriott.com

Hyatt Regency

Hyatt Regency er også downtown på havnefronten. Hotellet har 488 værelser. Bryllupsrejse par kan nyde rummelige værelser med fladskærms tv, minibar og udsigt over Inner Harbor. Faciliteter inkluderer parkeringsservice, trådløst Internet, en gavebutik og et business-center. Bryllupsrejsende kan nyde nærliggende attraktioner såsom Camden Yards og Fort McHenry. Hotellets restauranter omfatter Bistro 300, frynsegoder og fiskene på tagterrassen Event Venue.

Hyatt Regency300 lys St.Baltimore, MD 21202410-528-1234Baltimore.Hyatt.com


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com