Romantiske hoteller i landet

Romantiske hoteller i landet

Romantisk ferier bør fokusere på de par tilbringe tid sammen, ikke en masse distraherende aktiviteter. Romantiske hoteller i landet tilbyde gorgeous visninger, gourmet fødevarer og en afdæmpet erfaring til at hjælpe et par connect. I de varmere måneder, hotellerne tilbyder frodige landskaber, som du kan slentre hånd i hånd. Om vinteren Søg varme boblebad eller i en stor seng og beliggende nær en pejs og et panoramavindue.

Hviskende Pines Bed and Breakfast

Den hviskende Pines Bed and Breakfast i Dellroy, Ohio bringer et strejf af Italien til bakkerne i Ohio. Opholdet er designet for par med romantiske afslapning i tankerne. Nyd en blød i privat, boblebad på værelset, kæle foran ilden, eller slappe af på dit værelse gårdhave. Vågn op til en gourmet morgenmad, derefter gå en tur i syv hektar af bakkerne omkring hotellet.

Colette's Bed and Breakfast

Beliggende i Port Angeles, Washington nær det olympiske område, sidder Colette's Bed and Breakfast på en 10 hektar stor ejendom støder op til vandet. Gæsterne kan gå gennem de tilstødende skove eller bo tættere på hjemmet med en spadseretur gennem hotellets frodige haver. Hvert værelse indeholder en pejs, gårdhave og privat boblebad. Super-store fællesrummet også omfatter 40-fods høje windows hvorfra du kan nyde udsigten fra sengen, omgivet af indretning byder på den bedste kunst i regionen.

Christopher sted

Flygte til Smoky Mountains med et romantisk ophold på Christopher sted, i nærheden af Gatlinburg, Tennessee. Beliggende på 200 hektar af naturskønne landskab, tilbyder hotellet de besøgende en fuld morgenmad, gourmetmad i en restaurant, eller afslappet spisning og drikkevarer på en on-site pub. Gæsterne kan svømme i swimmingpoolen, varme op i saunaen, spille en match på tennisbanerne eller gå til en vandretur i de omkringliggende bakker.

L'Auberge Provencale

Beliggende i hvid Hall, Virginia, blev L'Auberge Provencale opført i 1753 ved hjælp af hessiske soldater. En fransk motiv gennemsyrer hotel, fra de antikviteter, at dekorerer værelser til den 4-stjernede menu skabt af kokken/værten Alain Borel, der bruger friske råvarer fra hotellets have. Du kan også leje et værelse på det nærliggende søster oprettelse, Villa La Campagnette, som omfatter 18 acres af grunde komplet med stalde og en swimmingpool.


© 2023 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com