Morgenmad restauranter i Henderson, Nevada

Morgenmad restauranter i Henderson, Nevada

Henderson er den næststørste by i Nevada og føler miles væk fra glimmer og glitter i nabolandet Las Vegas. En populære, eksklusive boligområder samfund, Henderson er tæt på den Hoover Dam og Lake Mead og kan prale af miles af vandrestier og rolige vidder af ørken. Besøgende i byen på udkig for at geare op til en travl dag med sightseeing kan brændstof med morgenmad på en af mange område restauranter.

Mustang Sally's Diner

Mustang Sally's Diner er inde i Hendersons lokale Ford forhandler. Oprindeligt installeret som en service til den forhandler kunder, har restauranten tjent en loyal tilhængerskare blandt mennesker, der ikke har deres biler serviceres. Morgenmad er på menuen hele dagen på denne restaurant, og folk slippe deres biler ud for et olieskift modtage en gratis drink token skal bruges på diner, mens de venter. Æg, bacon, hash brune, pandekager og andre morgenmadsretter, er tilgængelig fra en menu, der tilbyder også komfort mad som burgere, fries og ryster.

Mustang Sally's Diner280 North Gibson RoadHenderson, NV 89014702-566-1965

Oprindelige pandekage hus

Det er svært at forestille sig at gøre pandekager eller vafler for dagens første måltid endnu større dekadent, men denne Henderson morgenmad hus formår at gøre netop dette. Apple pandekage er toppet med en smattet kanel flødekaramel glasur og jordbær vaffel er stablet med en bunke af frisk flødeskum. Pandekager--som Tahitian pigen drøm fyldt med grillede bananer i en creme fraiche fyldet blandet med sherry, brandy og Triple Sec--er en sukker-elskers drøm til virkelighed. Mere sundhed bevidste diners kan vælge fra en række af æg og kød retter samt müsliprodukter, yoghurt og frugt.

Oprindelige pandekage hus2300 paseo Verde ParkwayHenderson, NV 89052702-614-7200originalpancakehouse.com

Kem's Restaurant

Beliggende inde i Henderson, Nevada Holiday Inn, tilbyder Kem's Restaurant traditionelle amerikanske retter i moderne omgivelser til morgenmad, frokost og middag. Hver kabine har sin egen 15-tommer fladskærms-tv, og daglig morgenmad tilbud spænder fra årstidens favoritter som græskar pandekager med havregryn stykket til æg Benedict bygge-din-egen vafler eller omeletter. Børn under 12 år spiser gratis når i selskab med betalende voksne, og registrerede gæster på hotellet får 10 procent rabat på deres måltider.

Kem's Restaurant1553 N. Boulder Hwy.Henderson, NV 89011702-564-9200ichotelsgroup.com


© 2019 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com