Historien om Ruger Mini-14 rifler

Historien om Ruger Mini-14 rifler

Ruger Mini-14 er en karabin, udgivet i 1974. Udviklet ved hjælp af en ordning baseret på M-14 kamp riffel men skaleret ned til at rumme den 223 Remington patron, Mini-14 er kompakt, robust, nem at bruge, og har været det meste uændret under dets produktion æra. Mens det ikke har fået opmærksomheden, både positive og negative, af AR-15 riffel og dets efterkommere, Mini-14 konkurrerer positivt med hensyn til nytte og den samlede præstation.

Udvikling af Mini-14

Mini-14 var designet til at efterligne den stil og handling af M-14 kamp riffel, en efterkommer af M-1 Garand kamp riffel gjort berømt i anden verdenskrig. Mini-14 bruger en forenklet version af den større riffel gas opererer mekanisme, som gør det muligt for halvautomatisk riffel recocking handling. En nyere model kendt som Ranch riffel blev ændret for at tillade let montering af riffel anvendelsesområde ringe, havde korrigere hvad viste sig for at være en vanskelig at overvinde begrænsning af den oprindelige Mini-14.

Militariserede Mini-14s

Nogle militære og retshåndhævende organisationer rundt om i verden har vedtaget Mini-14 varianter som service rifler. K Mini/14-20 GB variant var lignende til de oprindelige Mini-14, men med nogle enkle ændringer som en bajonet lug og flash suppressor. AC-556 variant medtaget disse funktioner men også tilbudt fuldautomatisk drift. Disse Mini-14s kunne også være udstyret med foldning bestande. Ruger tilbyder nu "taktisk" Mini-14s til offentligt salg, at indarbejde nogle af disse funktioner.

Mini-30

En kritik af Mini-14 er, at.223 Remington runde var marginal til brug, når jagt Hjort. I nogle stater overhovedet at.223 Remington ikke juridisk til dette formål. For at udvide markedsføringen af Mini-14 som en jagt riffel, frigivet Ruger en større kaliber version kaldet Mini-30 i 1987. Denne riffel affyret 7,62 × 39 mm patron, som var patron brugte af russisk AK-47 angreb riffel og SKS riffel og er en egnet hjorte jagt rundt.

Kritik

Mini-14 udviklede et ry gennem årene som værende mindre præcist, mindre pålidelige og mindre moderne end andre konkurrerende rifler som AR-15. I 2005 foretaget Ruger en række forbedringer til linjen Mini-14 som strammet tolerancer, en raffineret gassystem og andre detaljer ændringer til betænkeligheder nøjagtighed og pålidelighed. Derudover blev Ranch riffel forbedringer anvendt til resten af lineup. Men dets rygte synes at fremture på trods af forbedringerne.

Fordele

Mens det har modtaget sin andel af kritik, Mini-14's fans pege på dens robuste, holdbare design, konventionelle funktioner som en traditionel riffel-stil lager og seværdigheder, nem vedligeholdelse og velkendt, nem at bruge kontrolelementer som fordele. Størrelse og vægt af Mini-14 gør det til et fremragende valg for en bred vifte af skytter. På grund af den riffel levetid i marketplace omfatter eftermarkedet dele til Mini-14 forskellige udskiftning bestande og andre hardware.

-Produktserien

Mini-14s tilbydes af Ruger i en række konfigurationer. Den grundlæggende model er Mini-14 Ranch riffel med en træ materiel og blå finish. Der er også en alle-vejr Ranch riffel med en rustfrit stål finish og syntetiske lager. Ruger adresser nøjagtighed kritik med dens mål modeller, som omfatter funktioner som et vægtet tønde og justerbar udløser, der maksimerer den riffel potentielle nøjagtighed. Ruger producerer også et par "taktisk" Mini-14s, som omfatter syntetiske bestande i faste eller sammenklappelige design, flash undertrykkere, udvidede magasiner, og tilbehør mounts. Endelig er Ruger Mini-30 tilgængelig som godt.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com