Hvad de kan forvente fra et kolon rense

Når du gør et kolon rense, det er smart at gemme dette for din fridag. Virkningerne af et kolon udrensning, uanset om det er gjort ved at ændre kost eller tage kosttilskud, varierer afhængigt af person.

Overvejelser

Når du gennemgår et kolon rensning program, fjerner du de fleste eller alle af det giftige affald fra din kolon i en kort periode. Toksiner i tyktarmen kan forårsage sygdomme, hvis de fortsætter med at bygge over tid.

Kører

Forventer at gøre en masse kører på toilettet i løbet af dagen, når du gør et kolon rense--mindst oftere, end du normalt ville. I ekstreme tilfælde, kan du opleve mere alvorlige symptomerne på diarré (vandig afføring, kramper, gas og krop ache).

Dårlig ånde & Acne

Du kan have en midlertidig bout med dårlig ånde eller acne når du laver en kolon rense. Dette er fordi toksiner i tyktarmen løsne op og nogle kan finde deres vej gennem huden eller ånde ud over en normal afføring.

Træthed

Du kan blive svag eller træt under et kolon rense som din krop arbejder hårdere for at fjerne dit affald. Så få masser af hvile i mellem badeværelse kører.

Fordele

Efter et kolon rense, du skal forvente at se din hud rydde op og en stigning i din energiniveauet engang toksiner har forladt kroppen. Tabet af overskydende affald i tyktarmen vil også gøre du føler dig lettere på dine fødder.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com