Armbrøst dele

Armbrøst bueskydning er fortsat en populær sport. Selv om moderne armbrøster er mere kompliceret end deres middelalderlige kolleger, er det grundlæggende design forblevet det samme i århundreder. Delene af en armbrøst omfatter komponenter af armbrøst sammen med piletasterne eller bolt det skyder. Armbrøst reservedele kan findes på jagt og sportsudstyr butikker såvel som online.

Dele af armbrøst

Den lange del af armbrøst shooter rejser og holder rorpinden eller materiel. På den forreste ende, den bukkede del er tremme (også stavet drejebænk) eller prod. Meget foran kaldes en greb en stigbøjle, som meget ligner en sadel stigbøjlen. Strengen forbinder på tværs af enderne af tremme/prod og trækkes tilbage af møtrikken (eller fange) som er forkrøppet af crannequin. Brand armbrøst, bruger du til løftestang eller udløseren. Moderne armbrøster kan også have anvendelsesområder og seværdigheder.

Dele af pilen armbrøst

Den lange del af pilen ligger skaftet. Selvom oprindeligt lavet af træ, skakte er nu ofte af aluminium eller carbon konstruktion. På den forreste ende er pilespidsen. Afhængigt af den pil formål, kan en pilespids være stumpe eller skarpe. På bagsiden slutningen af akslen er i fletching, bruges til at stabilisere en pil flyvning. Mens traditionelle fletchings var lavet af fjer, er moderne dem typisk plast. Meget back-end bag fletchings, er nock, som holder pilen på plads, mens armbrøst er trukket tilbage.

Reservedele

Armbrøst entusiaster kan finde armbrøst tilbehør og dele på www.crossbow.com. Find erstatningsstrenge og kabler sammen med cocking enheder. Tilbehør, kan du tilføje anvendelsesområder og seværdigheder. På du kan finde reservedele, herunder nye pigkæppe (eller lægter) sammen med strenge, frigive løftestænger www.alcheminc.com, rulle nødder og bue strygejern.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com