Naturlige sammensnoning frisurer for børn

Der findes mange typer af flettet frisurer for børn. Fransk fletning kan være en tidskrævende frisure, men de kan vare i flere uger. Fransk fletning er en mere rettidig type af fletning og er ikke let at lære. Med praksis, bør du kunne gøre så mange fletning stilarter som du ønsker.

Drenge og piger fletninger

Denne stil er udført af franske sammensnoning barnets hår hele vejen tilbage til halsen lodret. Perlerne er knyttet til slutningen af hver fletning ved hjælp af elastikker. Antallet af perler bruges afhænger af længden af fletning og størrelsen på Perlen. Hår i slutningen af hver fletning skal følgeskab af hår i mellem toppen af den sidste perle og perle inden da. Elastikken er derefter svøbt omkring. Hvis du er en mellemliggende fransk fletning, kan du prøve afsked hår i zig zags og derefter fletning hår zig zag også. Denne style kan også være for drenge ved ikke at tilføje perler til udgangen af fletninger. Fletninger kan være ethvert design; Det afhænger bare af, hvordan håret er skiltes.

Fletninger og Spiral krøller

Denne flettet frisure er udført af afsked hår vandret omkring fem inches fra kronen af hovedet. Skal være fra tempel til tempel. Hår på toppen er det hår, der har bør for at blive flettet. Hår i ryggen er bundet med en hestehale indehaveren indtil klar til at arbejde med. Håret er flettet lodret, indtil du har nået den vandrette del. En elastik er derefter fastgjort ved udgangen af fletning, ikke i slutningen af den løse hår fra fletning. Når fletninger er udført øverst, kan hår, der er tilovers fra fletninger være krøllet sammen med hår i ryggen. Hvis gå til en hverdags look ikke spiral Krøl hår. Denne style kan bæres nede eller endda i en hestehale. At gøre denne frisure ser mere sjov, bruge forskellige farvede gummi bands til hver fletning.

Svine-tailed fletninger

Denne stil er gjort af første afsked hår lodret ned i midten af hovedet. Hår på hver side af del er derefter flettet. Fletninger vil være meget større, men ikke sværere at gøre. Hvis håret er fint, skal du knytte en elastik i slutningen en gang flettet. Deltag hver flettet grisehale og vedhæfte et hår barrette i slutningen. Du kan også vedhæfte en hår barrette til slutningen af hver fletning.


© 2019 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com