NCL krydstogter & Hawaii udflugter

NCL krydstogter & Hawaii udflugter

Et krydstogt er en praktisk og billig måde at se Hawaii-øerne. Norwegian Cruise line funktioner syv dages krydstogter, besøge de fleste af øerne, mens der tilbyder mere end 100 forskellige landudflugter. Cruise line kan prale af mere end 100 timer i de forskellige havne mens sejlads om bord på Pride of America.

Skib & anløbshavne

NCL'S Pride of America tilbyder 7-dages sejladser fra Honolulu året rundt. Skibet besøg Kauai, Hilo, Maui (Kahului) og Kona. Skibet blev lanceret i 2005, vejer 81.000 tons og kan rumme mere end 2.100 passagerer. Sammen med de vigtigste spisestue har skibet fem andre restauranter, en champagnebar og en hawaiiansk Cultural Center. Der er også flere pools, en spa og et fitnesscenter.

Kauai

Kauai, ofte omtalt som den grønne ø, tilbyder et frodigt landskab af bjerge, regnskov, høje klinter og spektakulære vandfald. Nogle af de mest populære attraktioner er Waimea Canyon, bregne grotte og spiring Horn. NCL tilbyder 32 forskellige landudflugter på Kauai, herunder en luau, helikopter tur, mountain trek, snorkling og surfing.

Hilo

Hilo er hjem af Mount Kilauea, en stor aktiv vulkan; og Alaska Falls, et vandfald af mere end 400 fod. Der er 21 NCL udflugter i Hilo, herunder et besøg i Volcanoes National Park, en naturlig lava lagune, Mauna Kea observatory og den berømte sorte sandstrand.

Maui

Maui byder på fantastisk natur og nogle af verdens bedste strande. Der er 33 landudflugter til rådighed, herunder en tur til Haleakala Crater, toppen af verdens største sovende vulkan. Hvalsafari, snorkling, regn skov vandreture, besøg på vandfald, og andre afslappende ture er tilgængelige.

Kona

Kona er hjemsted for kaptajn Cook Monument og smukke tidevand puljer. Den er udstyret med 24 NCL udflugter, herunder en tur i de historiske attraktioner; og flere vand relaterede aktiviteter, herunder rafting, en ubåd tur, en glas-bund bådtur, dybhavsfiskeri og et besøg i en søhest gård.


© 2022 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com