Den bedste Cardio maskine til vægttab

Der er ingen én bedste cardio maskine for alle. Fra den professionelle atlet til uforbederlig couch kartoffel er folk alle på forskellige fitness niveauer; Derfor, alle har forskellige behov. Hvad arbejder op en god sved for én person kan synes som en søndag spadseretur i parken for en anden. Så for at forstå hvad cardio maskine er rigtige for dig, du er nødt til at begynde med grundlæggende.

Grundlæggende

Formålet med en cardio workout er at styrke dit hjerte muskler og forbedre dens ydeevne, samt forbedre din krops duelighedsbevis for at producere energi til aktivitet. Når målet med træningen er vægttab, er den energi, du vil brænde i løbet af din træning fedt (i modsætning til muskel eller protein). Og herpaa, uanset hvilken maskine, du bruger til din cardio øvelse at være befordrende for producerer en fysisk efterspørgsel på din krop, der tillader din puls til at slå inden for en række 50 til 85 procent af sin maksimale kapacitet.

Skade Irritation

Hvis din krop er udsat for visse former for skader, vil sådanne tendenser blive forværret af en bestemt maskine? For eksempel, hvis du er tilbøjelig til fælles problemer i dine knæ eller ankler, kunne så slitage af en slagfast løbebånd workout skabe ravage på disse ledbånd. Holde sig væk fra maskiner, der har potentiale til at gøre kroppen mere skade end gavn. Den vigtigste ting du kan træne i enhver workout er sund fornuft. Hvis du skade dig selv, kan du så begrænse din evne til fysisk aktivitet, det negativt påvirker dit vægttab mål. I dette eksempel for at have generet leddene, den skånsomme cardio træning tilbydes af en elliptisk maskine eller arc trainer kan være et bedre valg.

Sprints

En sprint er en kort-burst, høj intensitet aerobe motion udføres periodisk i hele din normale aerob træning. Sprints tvinger din krop til at genoprette under stress, og denne type af recovery ikke kun har fordelen at øge din kondition, det også tvinger din krop til at øge sin produktion af fedt-brænding enzymer. De bedste cardio maskiner til vægttab er dem, der gør det nemt for dig at indarbejde den sprint taktik i din træning regime. De maskiner, der gør det muligt at indstille variable hastigheder og resistens over for gøre din aerobe udfordring mere dynamisk vil fremme hurtigere vægttab resultater.

Muskel Engagement

Flere muskler du er opfordret til at engagere sig i løbet af din træning, jo mere du står til at vinde fra din træning. Muskel forbruger fedt, selv når du blot hænge. Det er en metabolisme booster. De fleste cardio maskiner tillader dig at tilføje modstand til træningen. Drage fordel af denne funktion. Modstand bygger og toner muskel, og muskelopbygning er en af de bedste måder at reducere dit kropsfedt. Du skal være opmærksom, men at da muskel vejer mere end fedt, øger kroppens muskler sammensætning kan forårsage din vægt til at gå op. Du bør ikke betragte dette som en negativ ting, da punktet af vægttab er ikke så meget om at reducere antallet du se på skalaen, som det handler om at bringe din kropsfedt procent i en sund rækkevidde.


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com