Typer af Pool spørgs

Typer af Pool spørgs

Pulje stikord er tilspidset sticks, 58 inches i længden, bruges til at spille pool. Pool er et spil, hvor spillerne forsøge at ramme runde harpiks pool bolde i huller kaldet lommer. Stangfiskerfartøjer køindikatorer kommer normalt i to dele, som er skruet sammen. Årsagen er, at spidsen bærer hurtigere end skydeskive for køindikatoren. Derudover kommer cue tip i forskellige styrker, med nogle spillere foretrækker en hård spids, mens andre foretrækker en blød spids. Pulje stikord kan komme i en række forskellige materialer, men de er normalt lavet af træ. Andre typer af pool cue materialer omfatter overtrukket med glasfiber, kulfiber, glasfiber og aluminium.

Træ Pool Cue

Træ stangfiskerfartøjer køindikatorer er typisk fremstillet af hickory træ eller ahorn, selvom de er også fremstillet af eg. Træ pool køer kan variere fra billige til dyre, afhængigt af kvaliteten og producenten. En fordel ved træ pool køer er vifte af træ tips, der er tilgængelige. De fleste pool spillere har en særlig hårdhed og type af træ, som de kan lide at spille. Træ pool køer kommer normalt belagt med træ stabilisator og en UV coating at beskytte dem mod vridning.

Glasfiber-belagt Pool Cue

Glasfiber-belagt pool køer er belagt med et tyndt lag af glas, som giver fremragende forstærkning for en pool cue. Glasfiber belægning forhindrer en træ pool cue bliver skæv, tilhugget eller brækkede. Denne belægning forhindrer også, at Skytten modtager en splinter i deres hænder som følge af flytter deres hånd ned skydeskive for køindikatoren. På grund af limning processen med glasfiber og træ koster denne type af pool cue normalt mere end træ eller aluminium.

Kulfiber Pool Cue

Carbon fiber kan formes til en hårdttræ pool cue for at give ekstra styrke. Kulfiber pulje stikord tilbyder en 30 procent stærkere produkt end et almindeligt træ skaft. Carbon fiber giver fleksibilitet i pool cue, samtidig forhindre cue fra at blive beskadiget. Da kulfiber er dyre at producere, koster denne type af pool cue typisk mere end alle andre typer.

Aluminium Pool Cue

I modsætning til træ, vil aluminium pool køer aldrig fordrejning. Aluminium pulje stikord bøje lidt under pres, som udgør en betydelig risiko, når at gøre vanskelige skud. Aluminium pool køer er også følsomme over for temperatur, som kan ændre fornemmelsen af kø-indikatoren, når du håndterer det i koldt eller varmt vejr. Denne type af pool cue også har mere rekyl når slående bolden. På den positive side er aluminium pool køer relativt billig.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com