Kinesiske restauranter i Diamond Bar, CA

Diamond Bar, Calif. – en by på lige under 60.000 beliggende øst for Los Angeles--har en anselig befolkning af borgere med kinesiske og taiwanske arv. Byen har en række kinesiske restauranter, samt, lige fra billigere take-out stil kinesiske mad til små, café-stil steder til større, gourmet-stil leddene.

Øst 180

Øst 180, åbnede i December 2008, er en ren, stilfuldt indrettede restaurant, der er blevet sammenlignet med klientel til P.F. Chang's. Med en udendørs firepit, fine vinkort, valg af økologiske fødevarer og en professionel waitstaff er øst 180 lidt smartere end din gennemsnitlige kinesiske restaurant. Dele er store, og plader interval mellem $10 og $20 i oktober 2010. Retterne omfatter clay pot oksekød, ma po tofu og røre-yngel kammusling.

Diamond Palace kinesisk Seafood

Diamond Palace kinesisk skaldyr er blevet rost for sin hurtig service, "autentiske" retter og overkommelige priser (de fleste plader er under $10 pr. oktober 2010). Selvom restauranten er kendt for sine skaldyr, får det også gode anmeldelser for sin kung pao kylling, mongolsk oksekød og krydret salt svinekoteletter. Diamond Palace tjener ikke alkohol, men lånere kan bringe deres egen vin.

Mandarin smag

Mandarin smag--omkring siden de tidlige 1990ere--serverer typiske men amerikaniseret kinesiske retter, fra orange kylling til mongolsk oksekød. Du kan forvente at betale omkring $15 for enkelte retter i oktober 2010. Om søndagen kan du nyde en all-you-can-eat champagne brunch.

Mr. Wok

Mr. Wok, mom-og-pop-up-run lille restaurant, er kendt for billig mad, der serveres i utrolig generøse mængder. Nogle anmeldere har bemærket, at restaurantens mad er en smule kedelig. Typisk plader--nogen under $5, og alle under $10 som i oktober 2010--omfatter orange kylling, grillet svinekød og kung pao kylling. De fleste gæster gå til Mr. Wok for takeout, men der er en lille Siddekrog, der er forholdsvis enkel og udekoreret.

Jade hus Seafood Restaurant

Jade hus Seafood Restaurant har en stor menu og serverer din typiske kinesiske retter. Mange Diamond Bar beboere besøg restauranten for takeout, selvom restauranten har en lille spisestue og tilbyder konkurrencedygtige spise i priser og tilbud, især under frokosttid. Retter som pekingand og oksekød chow sjov--er overkommelige og portionerne er generøse. Service siges at være hurtig og effektiv, hvis ikke særlig venlige.

A & J Kinesisk Restaurant

A & J Kinesisk Restaurant, beliggende i Diamond Bar Country Hills by Center Shopping Center, serverer traditionelle kinesiske og taiwanske billetpris. Restauranten, der tidligere havde en placering i Irvine, serverer retter som pai gu fan (svinekotelet ris), oksekød noodle gryderet og stegte dumplings. Plader spænder mellem $5 og $10, som i oktober 2010. Restauranten er åben til morgenmad, og har en særlig morgenmadsmenu.

Fong Ling Bistro

Fong Ling Bistro, ved siden af Albertsons, er blevet rost for sit autentiske, billige taiwansk mad. Fong Ling Bistro har der serverer ting som stegt kotelet, dampet mini svinekød boller og Shanghai dumplings, billigt måltid tilbud og tilbud. Restauranten selv er komfortabelt og pænt indrettede, selvom takeaway er populær som godt.

Mimi's House

Mimis hus, åben siden 2006, serverer taiwanske retter som gryderet med svinekød, Stuvet svinekød ører og popcorn kylling. Derudover serverer et fuldt sortiment af boba, frugt smoothies, sort te, grøn te og andre aromatiseret te på dens menu. Alle retter er under $6 oktober 2010.


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com