Historiske steder & begivenhederne i Texas

Med den indianske befolkning og seks forskellige suveræne nationer har krævet det som område på én gang eller anden, det område, der nu staten Texas er hjemsted for en rig mangfoldighed af kulturelle og historiske påvirkninger. Når du rejser til Lone Star State, er der mange forskellige steder mindes vigtige historiske begivenheder, som du kan besøge.

Spanske missioner

Begynder i 1689, som reaktion på frygt for fransk indtrængen i sine koloniale områder, begyndte Spanien at bygge missioner i den østlige del af nutidens Texas. Selvom mange af disse missioner ikke har overlevet til i dag, er der flere, der er blevet bevaret som historiske steder. Du kan besøge to af de mest berømte missioner, Espiritu Santo de Zuniga mission og Mission Rosario, i Frederiksberg State Park.

Erindringsmønter websteder

Mange af Texas' historiske steder er erindringsmønter i naturen, betegnes til at markere vigtige historiske personligheder og begivenheder. Du kan se præsident Lyndon Johnsons grav i National Historical Park, eller Monument Hill, som ærer de faldne soldater i kamp Salado. Der er San Jacinto Monument, som sidder på den slagmark, hvor Texas i sidste ende vandt sin uafhængighed fra Mexico, eller du kan besøge fødestedet for General Ignacio Zaragoza, der er æret som en mexicansk helt.

Militære historie

Efter at have været en vigtig del af historien om de militære konflikter mellem USA og Mexico og den amerikanske borgerkrig, har Texas mange vigtige steder dedikeret til militære historie. Der er Fort Richardson i Jacksboro, som spillede en vigtig rolle i konflikter med Comanche indianere. Du kan besøge slagskib "Texas," en dreadnought, der gjorde tjeneste i begge verdenskrige, er nu forankret i Houston Shipping kanal i nærheden af San Jacinto State Park. Naturligvis er der også The Alamo i San Antonio, Texas' mest berømte historiske steder.

Et websteder

Trods sit ry for at have en tørre og enorme ørken klima, Texas er hjemsted for en lang række landskabsformer og var indstillet til gamle bebyggelser. Der er mange eksempler på grotte tegninger og piktogrammer for dig at udforske, herunder Big Bend Ranch i Presidio, rock maleri på djævle floden, maske indsamling og rock labyrint på Hueco tanke og Seminole Canyon i Comstock.


© 2019 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com