Hvad er nogle gode restauranter i Rom, Italien?

Hvad er nogle gode restauranter i Rom, Italien?

At finde en god restaurant i Rom er lidt ligesom at finde en god smag af is i supermarkedet. Det er mere et spørgsmål om at vælge, hvad du er i humør til at smag end manglende valg. Gastronomer og rejser forfattere hver har deres egen foretrukne restauranter i hele den store italienske byen. Kommer med en af deres picks for bedste restaurant er sandsynligvis en sikker satsning for at finde god mad.

Sapori del Lord Byron

Sapori del Lord Byron blev valgt af mainstream guidebog Frommers som den mest romantiske restaurant i hele Rom på grund af sin maleriske omgivelser og frodige Boligindretning. Ligger i en art deco-villa på en bolig bakketop på kanten af Villa Borghese og serverer det et kreativt udvalg af regionale retter forstærket af et udvalg af de bedste italienske vine. Menuen omfatter rødbeder carpaccio med brændt konge rejer og wasabi sauce og hjemmelavet tagliolini pasta i en sauce.

Sapori del Lord ByronHotel Lord ByronVia G. de Notaris 500197 Rom, Italien(+ 39) 06 3220404lordbyronhotel.com

Il Pagliaccio

For noget lidt anderledes, så prøv den 4-stjernede Il Pagliaccio, anbefalet af the New York Times som en af Roms bedste. Det er beliggende i hjertet af byen på Via dei Banchi Vecchi. Den slanke restaurant tilbyder en simpel 28 pladser, skaber en intim madoplevelse under sin gamle træ lofter. Menuen tager traditionelle italienske retter og gennemsyrer det med varianter fra det fjerne Østen. Øst-inspirerede retter omfatter stegt rejer og tang ruller med kokosmælk og fersken sauce. Den traditionelle italienske menu fremhæves af valgmuligheder såsom ravioli med fyld af oksekød og Swiss chard.

Il PagliaccioVia dei Banchi Vecchi, 12900186 Rom, Italien(+ 39) 06 8809595ristoranteilpagliaccio.it

«Gusto

Mad og vin magasin profileret» Gusto, en unik mad "megaplex," som en prime destination for madelskere til besøg i Rom. Komplekset trodser alle forventninger til de små, intime italienske ristorante. 7.500-square-foot rum lige ved Piazza Augusto Imperatore huser en restaurant, en vinbar, et pizzeria og et osteria. Et udsnit af restaurantens straight-ahead menu omfatter frikadeller med salvie, pasta med pecorino, parmesanost og sort peber og aubergine parmigiana. Osteria serverer cicchetti, som er små italienske plader af ost og salami, der traditionelt serveres i venetiansk barer.

«Gusto - RistorantePiazza Augusto Imperatore 900186 Rom, Italien(+ 39) 06 3226273gusto.it

La Pergola

Hvis du søger noget tæt på kulinarisk perfektion, bør du helt sikkert foretage reservationer på La Pergola, har til huse inde i Rom Cavalieri Hotel. Som den eneste tre-stjernede Michelin-restaurant i Rom, har kok Heinz Beck tjent verdensomspændende berømmelse for sin beherskelse af italiensk mad. Den aktuelle menu inkluderer ande lever terrine med persimmon puré, filet af ravfisk med cannellini bønner og vildt med mandler og kakaobønner. Og hvis maden ikke er nok til at overvælde dine smagsløg, der er en vinkælder med mere end 53,000 flasker og en vand menu med 29 muligheder.

La PergolaVia A. Cadlolo, 10100136 Rom, Italien(+ 39) 06 35092152romecavalieri.com

Il Convivio

Rangeret som en af de bedste restauranter i Rom for en forretningsfrokost ved Fodors.com, Il Convivio er en familie-ejet eklektisk restaurant beliggende lige ved Ponte Umberto. Det er berømt for sin kolde-vejr pigeon parabol men også tjener sådan delikatesser som en tun filet lakeret med kastanje honning, rosmarin, røde peberkorn og en blæksprutte blæk risotto med baby blæksprutte. Den lille 25-sæde restaurant blander sin formelle hvid bordet indretning med traditionelle italienske fresker, der dækker væggene.

Il ConvivioVicolo dei Soldati 31, Navona00186 Rom, Italien(+ 39) 06 6869432ilconviviotroiani.com


© 2022 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com