De bedste måder at fange store fisk

Den bedste måde at fange store fisk er at målrette de største arter af fisk, hvor du bor på forskellige tidspunkter af året. Det betyder, at du skal fokusere på fisk som kanal havkat, karper og nordlige gedde. Alle tre af disse arter har en bred geografisk fordeling over hele USA og du kan fange dem i foråret, sommeren og vinteren. Alt du behøver er nogle viden, hvilket øger dine chancer for at fange en mindeværdig trofæet fisk.

Kanal katte

Vente på en kraftig regn, der bringer din lokale floden tæt på toppen af sine bredder i det sene forår. Identificere strækninger i en flod, hvor fisk vil modtage nogle pusterum fra den rasende aktuelle. Ser for point af jord, der rager i en flod og skabe et dødvande, beskytte et stykke af floden fra den konstante torrent. Du vil sandsynligvis finde kanal havkat der, en art, der kan let top 10 pounds i mange flodsystemer. Rig et roterende hjul med 10-12 pund test og tilføje mindst 3/8 af en ounce værd af synk eller split skud til linjen, omkring to fødder fra No. 4 snelled krog bundet til slutningen af din linje. Bruge kyllingelever, nat crawlere eller stykker i mindre baitfish såsom shiners eller dace til agn.

Lokkemad din krog og kastet i vandet hvor det er rolig. Bruge så mange fiskeri polakker, som din tilstand fiskeribestemmelser tillade, hviler polakkerne mod kløvet Stokke fastklemte i flodbred. Se din linjer for alle bevægelser. Kanal havkat vil fange agn og køre, det væsentlige tilslutte sig og indstilling dig op for mindst en fem minutters kamp.

Karpe

Bruge meget den samme udstyr til at fange karper, den største fisk i de fleste flodsystemer i USA. I stedet for fiskeri i perioder med højvande selv, ønsker du at vente til de varme dage i sommer og koncentrere sig om de dybere pools langs en flodbred, når vandet er nede. Karper vil søge et skyggefuldt sted og bo i et område i en periode. Fisk så tungt som 20 pounds ikke er sjældne. Karper vil tage sådanne lokkemad som nat crawler, majs og doughballs anbringes på krogen. Har din fiskestang og hjul i topform når efter karper; de vil beskatte lettere udstyr til sin grænse. Altid har et fiskenet med dig når efter karper, og når du har endelig træt fisk ud, vejlede den til nettet, som du vil beholde lavt i vandet, øse op fisken, når det er over det.

Nordlige gedde

Ice-fisk til din bedste skud på en nordlige gedde. I vintermånederne, vil disse rovdyr, der typisk er i tre-fods lang rækkevidde som voksne, cruise under isen på udkig efter et måltid. Rig is fiskeri tip-ups med et stort fire til seks tommer lange shiner hooked lige bag dens øverste fin. Indstil dit tip-ups i vandkanten, især i februar og marts, som gedde vil se for at deponere deres æg før isen smelter. Holde den shiner ned i bunden, så det dåser svømme frit og se dit tip-ups til et flag til at gå op. Bekendt en gedde er på linjen, så snart du tager tip-up ud af hullet og sat krogen. Det vil forsøge at køre med agn og kamp du indtil du kan gradvist bringe i linje i hånden og vejlede den hovedet først ud af hullet.


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com