Hytter nær Bull stimer White River, Arkansas

Hytter nær Bull stimer White River, Arkansas

Planlæg dit næste ophold i nærheden af Bull stimer og White River i Arkansas ved at bo i en hytte på søen, nær floden eller i hjertet af Ozark Mountains. Bull Shoal Lodging valg spænder fra primitive hytter til luksus lodges med alle bekvemmeligheder i hjemmet. Fisk, slappe af og tilbringe dagen på søen mens du nyder området Bull stimer.

Rocky hule Lodge

Rocky hule Lodge tilbyder syv afsondret hytter i området Bull stimer White River. De private Ozark-stil kabiner er omgivet af natur, herunder store cedertræ og egetræer. White River og Bull stimer Dam er kun en kort afstand, og den stenede hule Lodge ligger lige ved søen Bull stimer i Arkansas. Hytter spænder fra små i størrelse med to soveværelser til større strukturer, der sover op til otte personer. Nogle af hytterne er pet-kammeratlig. Den større lodge er en tre-værelses hytte med katedral lofter, leve- og spiseplads og stenpejs.

Uanset om du planlægger på fiskeri, vil svømning eller bare komme væk fra det hele, du finde præcis hvad du leder efter i hjertet af naturen på en Rocky hule kabine. The Lodge er afsondret endnu tæt nok til dagligvarer, banker, restauranter og bådudlejning, så du ikke behøver en lang vej at gå for at finde det pulserende liv i byen. Andre nærliggende aktiviteter omfatter golf og cave ture.

Rocky hule Lodge

1306 søen Street

Bull stimer, AK 72619

870-445-4400

rockyhollowlodge.com

Rådyr kørt Guest House

Rådyr kørt Guest House og hytter er beliggende i hjertet af Ozark bjergene i nærheden af Mountain Home. Hytter og pensionatet er åbent året rundt. Vælg fra de større gæstehus med to soveværelser plus ekstra sovende værelse, eller bo på et af de seks hyggelige hytter Deer Run i nærheden af Bull stimer.

Rådyr kørt Guest House

David & Colleen Pearson

267 CR 107

Mountain Home, AR 72653

870-431-4252

Deerrunguesthouse.com

Evergreen Resort

Evergreen Resort er en anden full-service hytte nær den White River i Bull stimer. Feriekomplekset tilbyder tekøkken hytter, der er fuldt møbleret med alle bekvemmeligheder af hjem herunder komfur, køleskab, mikroovn, brødrister, Køkkengrej, bestik, bord og stole. Hytterne har også kabel-TV, dressers, og stole. Sengetøj til to dobbeltsenge og bad er inkluderet. Hvis du ønsker at lave mad udendørs, har Evergreen Resort hytter grill og picnic tabeller til at bruge. Beliggende på søen Bull stimer, er Evergreen Resort et afslappende sted at bo, hvor fiskeri, svømning og vandreture muligheder vrimler.

Evergreen Resort

113 stedsegrønne Cove

Bull stimer, AR 72619

870-445-4440

Evergreen-resort.com

Fisk UnTime Resort

Fisk UnTime Resort er et andet Bull stimer område logi som giver mulighed for seks enheder. Feriekomplekset tilbyder ponton udlejning, svømning dæk, dokker, spillehal og meget mere. Seks hytter er beliggende i et afsides område med masser af indendørs og udendørs faciliteter. Husholdning hytterne er forholdsvis ny mobilhomes og udstyret med satellit-TV, DVD og video afspillere. Disse Bull stimer hytter har alle aircondition og opvarmet. De har fuldt udstyret køkken, Køkkengrej, retter og mikrobølgeovn. Fisk UnTime Resort tilbyder alle sengetøj undtagen svømning håndklæder. Hver enhed har også en terrasse med bord og stole til at nyde den fredfyldte udendørs samtidig afslappende langs søen. Fisk UnTime er åben året rundt.

FishUn Time Resort

1009 CR 123

Oakland, AR 72661-9078

870-431-5745

Bullshoals.com/fisk-FN-tid


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com