Sådan Mount kvinder cykler på bil stativer

Sådan Mount kvinder cykler på bil stativer

Du kan montere kvinders cykler trygt på bil stativer med et par mindre justeringer eller tilsætning af valgfri monteringsdele. Kvinders cykler har en lav overrør i den ramme, der gør dem lettere at komme ind på end traditionelle rammer. Det ændrede design af women's bike rammer kan ikke line op med bil rack mounts i fabriksindstillingerne. Kontroller, at cyklen ankommer på placering hver gang af korrekt montering det på bil rack.

Instruktioner

• Læs instruktionsbog til bil rack system du bruger til at se hvis nogen ekstra tilbehør er nødvendige for montering cykel rammer uden en overrør. Tagbøjle, der ikke tillægger ramme og fuldt justerbare trunk rem systemer kan kræver ingen ekstra hardware.

• Åbne alle stropper og låse på cykel-rack monteringssystem og holde women's bike i position på rack til at se, hvor godt det linjer op med de aktuelle indstillinger. Indstille cyklen og foretage justeringer til placeringerne for rem og lås på cykel rack, så de vil linje med de tilsigtede forbindelse steder på cyklen.

• Indlæse women's bike på eftermonteres eller justerede bil rack og stramt sikre stropper eller låse barer. Prøv at wobble sikrede cyklen fra side til side og front til tilbage for at sikre det er fuldstændigt låst i position. Wrap et par krog-ende bungee reb omkring rammen og bil rack til at tilføje stabilitet til mount.

Tips & advarsler

  • Fjerner et hjul gør women's bike lettere at reducere rattle og svaje i mount. Tag forhjulet og kaste det i kufferten inden montering cyklen, hvis du har hurtig frigivelse hjul.
  • Fedt og vej snavs fra en bil-monteret women's bike kan få på ydersiden af bilen. Beskyt malingen ved strapping et håndklæde til bil under bil rack.

© 2018 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com