Faktorer, der bidrager til Dengue feber

I de tropiske regioner i verden spredes denguefeber ved bid af myg. De to slags myg er Aedes albopictu og Aedes aegypti. Hunnerne bliver bærere af virussen Flaviviridae efter bide en inficeret person.

Dengue feber symptomer ligner influenza, mens dengue hæmoragisk feber er en mere alvorlig infektion. Denne type producerer blødning, undertiden chok, og kan forårsage død.

Kontrollere spredningen af dengue feber er gjort ved hjælp af kemikalier. Forebyggelse af spredning af sygdommen er også dygtig gennem sundhedsundervisning og lokalisering paneringsprodukter områder.

Advarsel

Hvert år, er der en anslået 50 til 100 millioner tilfælde af dengue feber. Der er omkring 5 millioner hospitalsindlæggelser fra de mere alvorlige dengue hæmoragisk feber årligt.

Dengue feber er fundet hos voksne og ældre børn. Dengue hæmoragisk feber er alvorlig hos børn.

På verdensplan, har forekomsten af dengue været højeste i Thailand, Indien, Myanmar og Bangladesh.

Identifikation

Denne tropiske feber er kendetegnet ved høj feber og alvorlig muskel og ledsmerter. Symptomerne kan udvikle sig til dengue hæmoragisk feber, hvilket resulterer i blødning. Dette kan efterfølges af dengue shock syndrom, hvor personen går i chok.

Misforståelser

Det menes, ved at have en virus at kroppen vil bygge en immunitet over for det. Det betyder, at der ikke vil være en fremtidig infektion. Faktisk er dengue virus en del af en gruppe af virus. Der er fire typer kaldes serotyper. En infektion af en giver ikke immunitet fra de andre. Yderligere infektioner kan være mere alvorlige end det oprindelige.

Ekspert indsigt

En University of Georgia team studerede hvorfor infektioner af store grupper af mennesker at stige og derefter falde. Undersøgelsen viser, at en stigning i antistoffer, der skyldes en dengue infektion af én type er høj, så kroppen er beskyttet i tid fra andre typer af dengue."Midlertidig cross-immunitet er blevet ignoreret af det epidemiologiske samfund," sagde undersøgelse medforfatter Pejman Rohani, lektor i økologi og UGA biomedicinske og Health Sciences Institute forsker.

Tidsramme

Udviklingen af dengue feber er lig influenza. Det varer 2-7 dage. Der er usædvanligt lavt blodtryk for alder for patienten, en pludselig kontinuerlig feber, lavt blodtryk, svær hovedpine og chok.

Næste fase er dengue syndrom med smerter bag øjnene og svær muskelsmerter, fælles, mave- og rygsmerter. Sammen med dette er der kvalme og opkastning.

Overvejelser

Dengue feber er et problem for folkesundheden. Årsagerne er på grund af befolkningstilvækst, dårlig byplanlægning, hvor der overbefolkning resulterer i dårlig sanitet og begrænset vandkilder. Kilder til avl af transportvirksomhed myg er steget på grund af stillestående vand i plastbeholdere. Også, øget mobilitet betyder, at inficerede mennesker kan sprede sygdommen til en større afstand. Der er også behov for en forbedret kontrol af mosquito befolkninger.

Historie

De myg, der spredes dengue feber er oprindeligt fra Afrika. Det opdrættet i vandpytter, der dannes i kort tid efter regn. Det krævede forhøjet luftfugtighed og regn.


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com