Sådan læses en pas

Sådan læses en pas

Et pas er behov for internationale rejser. Dette dokument indeholder en pasnummer og andre detaljer, som registrerer dig med lokale og internationale regeringer. Det er ikke kun et dokument til rejser, det er også tjener som internationale identifikation. Når man ser på din Passport-konto, vil du bemærke, at der er en række forskellige sektioner for forskellige typer af oplysninger. Fra tid til anden skal du nogle af disse oplysninger ved brug af pas til at rejse.

Instruktioner

• Åbn dit pas til den første side til at få adgang til dine personlige oplysninger. Her finder du dit navn, fødselsdag, køn, pas og udløbsdato datoer. Hvert felt er tydeligt mærket.

• Gå til side syv at læse de oplysninger relateret til hvor du lever. Dette er, hvor du skriver din adresse så du folk kunne indlevere dit pas til dig, hvis det er tabt.

• Læs dine frimærker på de sidste sider af dit pas. Dette er hvor dit visum er indsat for rejse og told frimærker dit pas når du komme ind i landet. Stemplet indeholder lufthavnen og hvor du ankom.


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com