Forskellige metoder til at slippe af hår Under armene

Forskellige metoder til at slippe af hår Under armene

Når du hæve din arm i en tank top eller ærmeløs kjole, er synet af en behåret eller stubbede armhule sikker på at ødelægge dit udseende. For mange kvinder er glatte, hårfri armhuler en nødvendighed, især i varme sommermåneder. Udforske måder til at fjerne underarm hår, og vægttab fordele og ulemper ved hver.

Barbering

Barbering er den hurtigste og nemmeste metode til hårfjerning, men det kræver mere vedligeholdelse end andre metoder. Til den nærmeste barbering anvende barbering gel eller creme i slutningen af dit brusebad eller badekar, så barbering med en skarp razor. Stubbe vises igen inden for en dag eller to, afhængigt af din hårfarve og råhed, så forvente at barbere flere gange hver uge. Hvis du er tilbøjelig til indgroede hår, anvende en beroligende toner til dine armhuler efter hver barbering. Elektriske barbermaskiner er praktisk og tillade barberer uden for bruseren, men de giver ikke de glatte, tæt resultaterne af en manuel skraber.

Hårfjerningsmidler

Hårfjerningsmidler er kemiske produkter, der opløses hår til lige under overfladen af huden. Påfør produktet, så tør de rigtige spørgsmål og bidder af hår med en våd klud, forlader glat, stubbe-fri armhuler. Resultaterne vare længere end barbering, med de fleste kvinder nyder glat armhuler i flere dage til en uge før genvækst. Hårfjerningsmidler kan være irriterende, dog, og mange har en stærk lugt. Det tager op til 10 minutter for håret til at opløse, så processen er lidt tidskrævende. Altid udføre en lappetest før du bruger en rigtige spørgsmål, som visse produkter kan forårsage allergiske reaktioner.

Voksbehandling

Uanset om i en salon eller i hjemmet, voksning indebærer, anvende hot voks dine armhuler, lade det hærde, derefter rippe hurtigt væk voks sammen med hår. Fordi hår tårer væk fra follikler, seneste resultater op til fire uger. Voksning er smertefuld, men især i et så følsomt område som under armene. Det kan også forårsage irritation, udslæt eller mild skorpedannelse. Reducere smerter ved at tage en over-the-counter smertestillende medicin en time før voksning. Voks tør hud, der er fri af deodorant. Bagefter, anvende en beroligende fugtighedscreme.

Laser og elektrolyse

Begge laser hårfjerning og elektrolyse kan give varige resultater. Begge er dyre, kræver flere behandlinger og smertefulde. Der er enheder til brug i hjemmet, men du vil få langt bedre resultater ved at besøge en salon eller hudlæge med speciale i hårfjerning. Lasere fjerne hår ved at ødelægge i hårsækken, forlader du stubbe. De fleste kvinder kræver seks til 10 sessioner for komplet hårfjerning. Elektrolyse indebærer indsættelse af en meget fin nål i hver hårsæk, efterfulgt af en kort burst af elektricitet at dræbe roden. Fuld hårfjerning kræver så mange som 20 korte sessioner.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com