Hvad er nogle måder mennesker brug sportsånd i fodbold?

God sportsånd i fodbold kan være eksemplificeret i en række forskellige måder. Samlet set viser sportsånd respekt din modstander før, under og efter varmen i konkurrence. Du kan gøre dit bedste for at vinde spillet, og de enkelte slag i spillet mens vise god sportsånd til spillere på det modsatte hold.

Før spillet

Før en fodboldkamp, begge hold normalt varme op og køre gennem en mini praksis på samme felt. Oftentimes er feltet næsten halveret tillade begge hold den nødvendige plads til at udføre deres pre-game aktiviteter. Viser god sportsånd omfatter ære det modsatte hold plads og tillader dem at forberede uden afbrydelse. Lige før spillet starter, vise gode ønsker og håndtryk også sportsånd. Trash-talk og trusler er almindelige hændelser på alle niveauer i fodbold, men ikke eksemplificere god sportsånd og formidle en mangel på respekt for modstanderen.

I løbet af spillet

Reglerne for organiseret fodbold er klart defineret og forklaret til spillere og trænere af begge hold. Konsekvenserne af reglerne overtrædelser omfatter straf opkald fra den fungerende besætning. Når du spiller en uformel spil uden embedsmænd, viser god sportsånd betyder, at overholde reglerne selv om en dommer ikke er tilgængelig til at opretholde orden. Reglerne generelt forhindre en spilleren eller holdet fra at have en unfair fordel; en level playing field er afgørende for spillet. Ære regler og opkald af en overtrædelse af en modstanderen som et show af god sportsånd.

Skader

Når en spiller er skadet under afspilning, er håne ham en udstilling af fattige sportsånd og manglende henvisning til spillerens trivsel. Respekt for modstanderen og spillet kræver at du tillader spilleren at restituere sig og forlade banen, hvis det er nødvendigt. Yderligere viser god sportsånd ville omfatte bifald og udtryk for bekymring for den spiller, som hun kan vende tilbage til konkurrence hurtigst muligt. Ofte, i professional og college football, vil det modsatte hold og deres fans bifalde den faldne afspiller recovery som et tegn på god sportsånd.

Efter spillet

Vinde eller tabe, god sportsånd bør fortsætte. I tilfælde af tab er roste forsøg på det modsatte hold i orden. Efter en sejr er håne og "gnide det" en upassende tilgang mod en tabende spiller eller et hold. Vedligeholde respekt for modstanderen efter spillet. Håndtryk og high-fives er almindelige udtryk af god sportsånd. Fodbold er jo bare et spil. Spillere, trænere og fans af deres team er mennesker, der ligesom dig, værdi konkurrencen og forsøger så hårdt at være fremherskende. Iagttage god sportsånd skal ikke være betinget; Vis det selv i lyset af fattige sportsånd.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com