Søen Genève hoteller og vandlande

Søen Genève hoteller og vandlande

Genevesøen ligger i den sydligste del af Wisconsin og er en udvej by på Geneve-søen, der er et organ af ferskvand. På et tidspunkt, Genevesøen var hjemsted for en Playboy klub, der lukkede i 1981. I dag, er Geneve-søen et tilbagetog for turister, der er på udkig efter lille by appel. Der er flere hoteller og et vandland til at rumme rejsende i byen for forretning eller fornøjelse.

Bella Vista Suites

Beliggende på bredden af Genève-søen er Bella Vista Suites, der er en fire-etagers alle suite ejendom. Denne egenskab kan prale af frodige græsplæner og andre faciliteter, der er velegnet til bryllup funktioner og andre sociale og business sammenkomster og begivenheder. Accommodations er kategoriseret i parkudsigt, lakeside, søudsigt, villa, St. Moritz, udsigt til stranden, guvernør, præsidentvalg, og penthouse suiter. Alle enheder er rummelige og luksuriøst indrettede opholdsstue og blomsterprint accenter. Tjenester omfatter værelset jacuzzier, terapeutisk massage og pejse. Andre faciliteter omfatter en indendørs swimmingpool.

Bella Vista Suites335 Wrigley Dr.Genève-søen, trådløs 53147(262) 248-2100bellavistasuites.com

Cove af Genève-søen

The Cove af Genevesøen ligger i centrum af Genève-søen, en førende luksus ejerlejlighed komplekse over bredden af Genève-søen. Denne statelige retreat er omgivet af træer og anlagte haver og gåafstand fra lokale vandsport, restauranter og shopping. Denne egenskab har 8.500 kvadratfod af selskabslokaler til alle slags virksomheder og sociale sammenkomster. De 222 deluxe suiter har indstillinger, der omfatter balkoner, terrasser, boblebad, pejs og fuldt udstyret køkken. Der er i alt syv kategorier af suiter, der omfatter 640 kvadratfod, soveværelse anker suite, der omfatter en separat stue støder op til soveværelset og begge er smart indrettet med nuancer af blå og bleg fersken. Faciliteter inkluderer swimmingpoolen cabana huslejer og massage, boblebad og opvarmede indendørs pool.

Cove af Genève-søen111 center StreetGenève-søen, trådløs 5314(262) 249-9460cove-lake-geneva.com

Tømmer Ridge Lodge & Waterpark

Tømmer Ridge Lodge er egenskaben kun all-sæsonen, all-suite med egen fuld størrelse vandland. Denne familievenlige har både over nat og dag pakker til rådighed for Gæster der besøger i dag eller natten over. 50.000 m² stor elg mountain Falls er indendørs/udendørs vandland, beliggende på tømmer Ridge Lodge.

Badeland indeholder de tømmer strømfald og lavine Falls 35-fods høje dias der giver gæsterne med en 300-fods tour af drejninger og forvandler denne dump ryttere i en opvarmet pool med vand. Der er også andre akvatiske funktioner som en doven flod, dias for yngre børn, aktivitet pool med basketball tøndebånd og boblebade. Indkvarteringen på dette ikkeryger hotel omfatter 225 suiter, der omfatter fladskærms-screenet tv og tekøkken med bar siddepladser. Familie restauranter er tilgængelige på enten sultne Moose Food Court eller Smokeys grill House.

Tømmer Ridge Lodge & Waterpark7020 grand Genève mådeGenève-søen, trådløs 53147timberridgeresort.com


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com