Sådan måler frugter & grøntsager af kop

Sådan måler frugter & grøntsager af kop

Tilføje frugter og grøntsager til din daglige kost bidrager kraftigt til en sundere livsstil, og vide, hvordan man korrekt måle dem er nyttige til at bestemme, hvor meget du får hver dag. Mens frugter og grøntsager har forskellige og undertiden besværlig former og størrelser, er måle dem ved cup en forholdsvis ligetil proces. Med et par enkle værktøjer, vil denne proces kun tage et par minutter.

Instruktioner

Forberede

• Fastsat et rent skærebræt. Du kan også ønsker at have en skål i nærheden til at holde din skåret frugt eller grøntsager. Hvis din frugter eller grøntsager er tørret eller allerede kogt, kan du springe videre til næste afsnit.

• Vælg den kniv, der passer bedst til det emne, du er ved at måle. Store, tykke og/eller fast frugt og grøntsager har brug for en robust kniv, mens blødere og mindre virksomheder normalt kan skæres med en lille én, såsom en skrælle kniv.

• Skyl med vand, derefter klippe din frugt eller grøntsag, overholde retningslinjer i din opskrift, sådan tern (små terninger), chiffonades (fine bånd), hakkede (store firkanter) eller julienne (skær longways i strimler).

Måling

• Pakke skåret frugt eller grøntsag til en ren målebæger. Du kan bruge enhver størrelse, målebæger, men ved hjælp af en 1-cup er den nemmeste. Pack frugt eller grøntsager stykker med din hånd, forsøge at fjerne så meget luft rum som muligt uden at smadre mad. Vær særlig forsigtig med bløde frugter. Du har din måling når koppen er fuld. Hvis du måler en grøn grøn dog, vil 2 fuld måling kopper være svarende til 1 kop krævet i en opskrift.

• Kogte frugter eller grøntsager, følge de samme instruktioner og pakke forsigtigt ind i et målebæger. Du skal måske skære mad i mindre stykker, hvis ikke allerede passer til hvad du har. Kogte bladgrøntsager er ligesom andre kogte grøntsager og følger ikke forskellige måling regler (kun rå dem gør).

• Tørrede frugter og grøntsager er forskellige, fordi de har skrumpet og skrumpet på grund af tab af fugt. Du kan bruge måling kopper, men i dette tilfælde 1 fuld målebæger er lige til 2 kopper opfordrede til i opskriften.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com