Om tomatpuré

Om tomatpuré

Korrekt strømpe en køkken spisekammer kræver en grundlæggende oversigt over elementer. Dette kunne omfatte elementer såsom mel, sukker, olie, tomat pasta. Tomatpasta kan bruges i mange opskrifter, der kræver tomat flavoring, som en erstatning for tomatsauce, eller i opskrifter, der specifikt kræver tomatpuré.

Identifikation

Tomatpuré er en tunge pasta lavet af tomater. Efter at tomaterne er modnet, er hud og frø fjernet. En sauce er lavet af tomater, og derefter saucen tørres for at fjerne nogle af fugt, kondenserende væsken og omdanne det til en tykkere og tungere indsætte. Tomatpuré er ofte bruges til at gøre italiensk saucer.

Funktion

Anvendes ofte som en base til fremstilling af tomatsaft, ketchup og som en ingrediens til nogle opskrifter og saucer, såsom spaghetti sauce, tomatpasta kan købes i squeeze-rør og i små dåser. Tomatpuré kan også fortyndes med vand og i stedet for tomatsauce i opskrifter der kræver tomatsauce.

Fordele

Tomatpuré er ideel til opskrifter, der kræver en dyb tomat smag, eller tykke tomat base saucer. Det er en ideel ingrediens, når du laver creme af tomatsuppe eller Bolognese sauce. Tomatpuré, der kommer i klemme rør er typisk mere koncentreret eller tykkere end dåse tomatpuré.

Størrelse

Fordi tomatpuré er lavet af kondenserende tomaterne flere gange i løbet af processen, en opskrift begynder med 4 dusin store tomater men producerer mindre end 5 pints af tomatpuré. Nogle sorter af tomater er meatier og mindre saftige end andre typer, og er bedre egnet til at gøre tomat Indsæt. Hvis du bruger saftige tomater, vil det kræve flere tomater at gøre tomat Indsæt.

Historie

Oprindeligt blev tomatpuré gjort ved at sprede en reduceret tomatsauce over træplader og forlader dem i solen. Når saucen fortykket tilstrækkeligt det var skrabet i en blød bold af tyk tomatpasta. I nogle dele af Italien tomat er pasta stadig lavet på denne måde. Tomatpuré foregik i boliger i Italien og Middelhavet, før det var kommercielt produceret.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com