Ture i Redwood National skov

Ture i Redwood National skov

Beliggende i Californien, består Redwood National skov af talrige stier, der vil tillade dig at køre eller vandre gennem området. Redwoods vokse godt med et højt niveau af nedbør og vil kræve dig til at forberede sig godt ved pakning regn gear og gode vandresko til din tour. Klimaet i Redwood National Forest er ca 40-60 grader Fahrenheit i løbet af året.

Skaldet bakker

Bald Hills er en asfalteret vej, der er tilgængelig 2 miles nord for Orick ud af Highway 101. Vejen giver en tur gennem skoven redwood og tillader besøgende at se elge, få adgang til de høje træ grove, skove og enge. Bald Hills Road tour anbefales ikke til autocamper, trailere og lignende køretøjer på grund af stejlhed af vejen.

Cal-tønde

Cal-tønde er en 3-mile brolagte auto tour, der tillader dig at køre gennem redwoods. Vejen er også åben for mountainbikes, men du har ikke mulighed for at vende rundt på vejen, hvis du har en autocamper eller trailer. Cal-tønde road er 6 miles nord for Orick langs den Newton B Drury naturskønne Parkway ud af Highway 101.

Kystnære drev

Coastal kørsel gennem Redwood National Forest er syd for den Klamath River Bridge og en 8-mile drive nær floden eller havet. Vejen består af asfalterede og asfalterede områder og kystnære visninger, en vandresti, hvalsafari, picnicområder og WWII historiske steder. Autocampere og trailere kan ikke passere gennem asfalterede sektioner.

Davison Road

Davison vejen giver dig mulighed at turnere redwood skov og gå gennem guld Bluffs Beach og Fern Canyon, som kan omfatte en halv mile vandretur gennem en canyon. Spor hovedet kræver en dag-gebyr brug adgang til spor hovedet, og vejen er asfalteret. Davidson Road er fire miles nord for Orick ud af Highway 101.

Enderts strand

Enderts Beach er 3 miles syd for Crescent City ud af Highway 101 og er en asfalteret vej. Enderts Beach er en strand og trail adgang, hvalsafari, fuglekiggeri, adgang til tidevand puljer og kystnære visninger i Redwood National Park.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com