Sådan holder asparges grønne, når madlavning

Sådan holder asparges grønne, når madlavning

Korrekt madlavning grøntsager er en kunstart, og hver vegetabilske kræver sin egen særlige håndtering. Asparges er ingen undtagelse. Grønne asparges er normalt den nemmeste at finde i Bilka. Når du køber friske, grønne asparges i butikken, forestiller mange det opretholde sin fed farve selv efter kogning. Grønne asparges kan gøre for en lyse, indbydende ingrediens eller en side parabol. Dette er helt sikkert mere sandt, hvis det er godt forberedt.

Instruktioner

• Købe og kog asparges på samme dag at sikre den højeste grad af friskhed. Hvis du ikke kan spise asparges, som hurtigt, placere det oprejst i køleskabet i en skål eller krus af ferskvand. Bunden skal dækkes op til 1 tommer og toppen løst dækket i plastikfolie.

• Inspicere asparges hver par minutter eller deromkring mens madlavning Bestem ømhed. Ideelt set bør du stoppe madlavning asparges, så snart det har nået den ønskede blødhed. Asparges begynder at miste sin farve som det fortsætter med at lave mad og blive mere og mere bud.

• Cook Asparges for ikke mere end 10 minutter. Michigan asparges Advisory Board anbefaler dette beløb af tid, uanset den måde, hvorpå du er madlavning, fordi efter at det begynder at mærkbart mister sin farve.

• Tjenestefrihed asparges længere hvis du ønsker det skal være specielt bud. Forstå, at dette betyder, at det ikke vil være en skarp grøn farve længere. Det vil stadig være grøn, men omend en mørkere, deader nuance af grøn.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com