Uden for familiens aktiviteter

Uden for familiens aktiviteter

Uanset hvad tid på året det er, er der altid familie aktiviteter at gøre udenfor. Så længe familiemedlemmer er klædt på til vejret, kan udendørs aktiviteter nydes enhver tid. Nogle aktiviteter kan nydes hele året, mens andre er begrænset af den temperatur og vejr.

Forår aktiviteter

I mange områder i USA er foråret starten af sæsonen friluftsliv. Tidlige forår kan bringe vådt vejr, mens sent forår ofte bringer varmere, tørrere temperaturer overgang i sommer. Kontrollere rapporten vejret før du går ud, og klæde sig passende. Cykel ridning, havearbejde, fiskeri, camping, Vandring, kite flying og gå til parken er populære foråret aktiviteter for hele familien. Mange områder har udendørs aktiviteter såsom foråret messer eller familie sjov lejre, så tjek de lokale arrangementer Kalender for at se hvad der foregår i dit område.

Sommeraktiviteter

Somre kan være varm lummer tør eller mild, afhængigt af hvor du bor. Hvis din familie bor i et område, hvor varmt vejr i løbet af dagen er normen, forsøge at planlægge familiens aktiviteter i tidligt om morgenen eller sent på eftermiddagen. Under varmen fra dag, kan familier køle af med igangværende svømning eller spille vandspil. Camping, sejlsport, skovtur og udendørs sportsgrene som baseball og tennis er alle sjove familie aktiviteter. Da solen er ude ofte i løbet af sommeren, bruge solcreme for at undgå solskoldning. Genanvende solcreme ofte, da det har en tendens til at vaske efter et stykke tid hvis bæreren har svømning eller sveden. Bidende insekter er på deres højeste i sommer, så anvende insekt frastødende, hvis din familie vil være udendørs om aftenen.

Efteråret aktiviteter

Efteråret fører til afkøling perioden mellem sommer og vinter. Tidligt efterår har varmt, tørt vejr, der fører til en mildere periode før det bliver rigtig koldt. Mange af de samme aktiviteter familier haft i løbet af foråret og sommeren kan fortsættes til efteråret. Efteråret er også tid til udendørs arrangementer og fester, såsom messer. Prøv at tage en tur til at se efterårsfarver som bladene ændre. Mange afgrøder modnes i efteråret, så tag familien for at plukke æbler eller græskar til Halloween. Vær forberedt på vejr til at ændre, og medbringe jakker til børn, hvis det bliver koldt eller blæsende.

Vinteraktiviteter

I mange områder, betyder kolde vintervejr, og eventuelt sne. Sne bringer en bred vifte af udendørs sport, der kan nydes af familier, herunder isfiskeri, skøjteløb, hockey, skiløb, kælkning, snescootere og snowboarding. I områder med ingen sne, kan mange familier fortsætte med at nyde de samme aktiviteter, de har i de varmere måneder. Kjole familiemedlemmer varmt for vejret. Altid don en vandtæt shell i tilfælde af regn og slid lag af varmt tøj nedenunder. Hvis vejret bliver for varmt, kan du tage ud isolerende lag under opholdet tør.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com