Billige togrejser til Skotland

Billige togrejser til Skotland

Skotlands spektakulære landskaber nydes bedst gennem vinduet på et tog. Rejser spidsbelastningsperioder og booking i forvejen vil normalt reducere omkostningerne ved enhver rejse. Railcards tilbyder rabatter på mange rejser, er også tilgængelige.

Railcards

Railcards kan købes fra enhver mainline station eller online på nationale jernbane forespørgsler. Den grundlæggende railcard er tilgængelig for dem i alderen 16-25 (eller modne studerende). Venner og familie railcard er designet til dem, der rejser med børn; den ledende railcard kan købes af rejsende over 60 år. Hver af railcards koster £26, er gyldig i et år og giver indehaveren ret til rabatter på de fleste tog billetpriser.

Forudbestilling

Fra syd, kan Skotland tilgås enten west coast main line (drives af Jomfru tog) eller east coast line (drives af East Coast.) Begge virksomheder tilbyder rabatter til rejsende, der bestiller online på forhånd.

Off-peak rejse

Rabatter er altid tilgængelige for rejsende, der er villige til at rejse på mindre populære tidspunkter. På jomfru tog er rabat rejse mellem 10:30 am og 02:30:00 eller efter 7:45 PM


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com