Hvordan til at konkurrere i længdespring

Længdespring, en populær atletik begivenhed i high school og college kræver dygtighed af en velafrundet atlet. En konkurrent skal være hurtig, stærk og adræt nok til at katapult gennem luften med kun hans krop som løftestang. Længdespring handler ikke kun om ren og skær atletiske evner; Det handler om timing og placering. Følg disse uddannelse teknikker til at forbedre din hoppe længde.

Instruktioner

• Praksis, Start din Kør fra det samme sted hver gang. Lære at kende afstanden mellem din skridtlængde, så du kan tage ud på den samme fod og være sikker på at du vil ramme bestyrelsen det samme hver gang.

• Spørg en ven til at observere dine Start spot på talrige kører og når du rammer din maksimale hoppe, tempo baglæns fra bestyrelsen til start stedet, tælle dine skridt, som du går. Dette er din optimale afstand. Uddanne dig præcist tælle ned dine fremskridt og du vil have det korrekte startpunktet.

• Praktiserer sprint. Lange jumpere er sprinterne. For at konkurrere, du har brug at udvikle denne hurtig burst af energi, der vil transportere dig så hurtigt som muligvis til bestyrelsen uden trættende du. Gentagne sprint træning vil sætte din krop i topform.

• Propel dig selv så højt som muligt på takeoff. Jumpere anvender forskellige metoder til at opnå dette; Skift kick, vindmølle arm swing, ryg-ben punch eller afgrænsningsrammens sprint kan hjælpe fremdrive atlet opad. Hver atlet skal prøve forskellige metoder til at opdage den ene, der virker bedst for ham

• Udvikle de store benmuskler nødvendige for sprint og lodret løft ved at køre op og ned bleachers og øve hoppe øvelser. Fokusere på de teknikker, der drive kroppen højere og højere.

• Perfekt den teknik, der giver de bedste resultater for dig og tog, tog, toget. Kombinationen af teknik, hurtighed, styrke og timing skal samles for at producere den længste hoppe.

Tips & advarsler

  • Vær sikker på at bære velsiddende, letvægts sportssko.

© 2022 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com