USA Passport fotos regler

For at rejse ud af USA, skal amerikanske borgere har et amerikansk pas. Ansøger om et pas er en relativt enkel og ligetil proces, men ansøgere skal give deres egen to identiske billeder under ansøgningsprocessen. Disse billeder vil blive knyttet til pas. De billeder, som sagsøgerne skal opfylde strenge retningslinjer, der er defineret af det amerikanske Department of State betragtes som acceptabelt.

De seneste

Fotoet skal være foretaget inden for de foregående 6 måneder.

Tøj

Emnet skal være iført normal afslappet tøj. Den eneste acceptable uniform er religiøs beklædning båret på daglig basis. Ingen hatte er tilladt. Bære elementer såsom ikke-tonet briller eller parykker, der bæres normalt på daglig basis.

Positur og baggrund

Emnet skal stå foran en solid hvid eller off-white baggrund, både udseende og vender direkte på kameraet.

Fotografering

Belysningen bør ikke være alt for lyse eller dim eller så barske, at det forårsager mørke skygger i ansigtet. Emnet skal være klart i fokus. Kontroller, at fotoene ikke er overeksponeret.

Størrelse og afgrøde

De endelige billeder skal være 2 inches af 2 inches square. Motivets ansigt, fra bunden af sin hage til toppen af hans hår, skal være mellem 1 og 1 3/8 inches høj.

Farve og behandling

De endelige billeder skal være i fuld farve. Billederne skal være en høj kvalitet udskrivning, uden udskrivning mærker, som prikker.


© 2019 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com