Idéer til rejse med en et-årig

Idéer til rejse med en et-årig

Rejser med små børn kan være udfordrende og udmattende. At levere alderssvarende aktiviteter, velkendte fødevarer og drikkevarer, kan foretrukne legetøj og den nødvendige rejser udstyr lette stress ofte er forbundet med rejser med en et år gammel. Omhyggelig planlægning, pakning og en stor portion tålmodighed vil hjælpe alle ankommer til din destination med energi og positive følelser til overs.

Beroligende elementer

Hvis din et år gamle har en yndlings stykke legetøj eller sovende tæppe, lad det. Sørg for hver del af rejsen indeholder mindst en velkendt vare, der vil hjælpe dit barn ro og berolige sig selv.

Du kan også medtage favorit omrejsende legetøj som udstoppede dyr, stof bøger, dukker eller legetøj, der kan knytte til autostolen, så de ikke får tabt eller smidt.

Velkendte fødevarer og drikke

Undertiden uvante fødevarer kan forstyrre unge maver, så sørg for at pakke masser af velkendte fødevarer. Tasker af finger fødevarer kan distrahere hende samt feed hendes brummende mave på turen. Kan du købe vand på flaske til at blande drikkevarer for at reducere sandsynligheden for, at dit barn vil reagere på noget i det lokale vand.

Fodre dit barn under flyvemaskine tage starter og landinger sted kan hjælpe udligne trykket i hendes ører og hindre hende fra at opleve smertefulde øre ømhed. Flasker, sippy kopper eller brystet giver dit barn til at sutte på måder, der hurtigt lette presset og berolige barnet.

TSA nu giver dig mulighed at rejse med mere end 3 ounce af formel, juice eller vand, hvis du erklærer det for inspektion ved sikkerhedskontrollen. Adskille disse varer fra andre flydende eller gel elementer i zip lock poser. Du kan også pakke jarred fødevarer i din håndbagage. TSA spørger at du kun bære nok til at nå din destination.

Tage din autostol

Pakning din autostol kan kræve, at du køber en billet til din lille én hvis du rejser med fly, tog eller bus. Sikkerhed er værd at den ekstra udgift, selvom du måske nødt til at udtænke en måde til at spænde plads i busser og tog. Hvis du har din autostol langs, dog kan du vælge at tage en biltur uden at skulle betale ekstra for at leje en bil sæde eller finde en til at låne. Autostol kan også bidrage til at indeholde dit lille en og tillade ham at nap i sædet.

Sovearrangementer

Hvis du ikke er pakning en kravlegård eller anden sovende overnatning for dit et år gamle, skal du sørge for, at en port en krybbe eller spille pen på hotel eller planlægger at sove med din lille en i sengen med dig. Nogle dyrere hoteller har port-a-krybber kan du leje, så længe du beder om det, når du foretager dine reservationer. Nogle udlejningsbutikker kan have port-a-krybber eller playpens for leje på Grandmas eller andre residence.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com