Billige hoteller i Budva, Montenegro

Billige hoteller i Budva, Montenegro

Grundlagt i det femte århundrede f.kr. af Cadmus fønikisk, by Budva, Montenegro, er en de ældste bosættelser på den Adrianic kyst. Budva er i dag en blomstrende turistby, takket være dens venetianske arkitektur, udendørs natklub og syv miles af sandstrande. Med et bredt udvalg af billige hoteller har Budva noget der passer til enhver turist budget.

Apartment Hotel

Hvis du rejser til Budva med din familie og ønsker en lejlighed, hovedet til Villa Tatjana. Hotellet ligger bag Slovenska Plaza strand, tæt på Adriaterhavet motorvej og kun tredjedel/mile fra byens centrum, 34 fuldt servicerede lejligheder. Hver er udstyret med et fuldt udstyret køkken, aircondition og satellit-TV, med udsigt over havet. Du kan selv tage højde eller tage dine måltider i hotellets restaurant. Voksne kan slappe af ved poolbaren eller indendørs lounge, mens børnene tage en dukkert i deres egen udendørs swimmingpool. Villa Tatjana tilbyder bil og cykeludlejning og billetter til at hjælpe dig med at få mest muligt ud af dit ophold i Budva. I 2010, priser starter ved $53 per nat en lejlighed med dobbeltseng og du kan endda bringe familiehund langs!

Centralt beliggende Hotel

For dem, der ønsker at værdi for pengene i hjertet af Budva, prøv Vila Lux Hotel. 22 soveværelse ligger en blok fra Slovenska Plaza Beach og en 15-minutters gåtur fra Budvas gamle bydel. Populære steder i nærheden omfatter de venetianske mure og syvende århundrede katedral i St. Ivan. Hvis du har lyst til at udforske, hovedet 24 miles nord til Lovcen National Park. Hotellet har en 24-timers reception med flersproget personale, bar/lounge og en Fysioterapi center. Du behøver ikke at bekymre dig for meget om sikkerheden med sikker parkering og en værdiboks. I 2010 starter satser på Vila Lux ved $65.55 for en dobbelt eller familie værelse for en nat.

Island Hotel

Beliggende på Budvas lille ø af Sveti Stefan, fletter Hotel Adrovic barok arkitektur med udseendet af en middelalderborg. Hotellet tilbyder to-, tre - og fire-sengs suiter, hver med et køkken, separat opholdsstue og terrasse med udsigt over Budva Riviera. Faciliteter på Adrovic omfatter et cafeteria, kro og restaurant med gratis morgenmad, parkering og en legeplads. Selv på en privat ø, at komme til hotellet er let; Gæsterne kan arrangere en gratis afhentning fra den lokale togstation eller gang på tværs af øens næs, strimmel jord tilsluttes Budva Sveti Stefan. I 2010 priser starter ved $66 per nat og inkluderer morgenmad.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com