Fordele ved elektriske barbermaskiner

Uanset om du er en mand eller kvinde, barbering er en besvær. Hurtig barberinger når du er fokus på andre ting er specielt farligt, forårsager rifter, snit og skraberen. Elektriske barbermaskiner tilbyder en strømlinet og hensigtsmæssigt alternativ til traditionelle barberblad barbering. Ligesom enhver metode til hårfjerning, elektriske barbermaskiner er ikke for alle, men de tilbyder mange fordele.

Mindre rod

Barbering dit ansigt med en elektrisk shaver lader dig springe lathering rodet skum på dit ansigt. Vingerne af en elektrisk barbermaskine tilslutte ikke direkte til din hud, gør beskyttelsen af barbercreme mindre nødvendige. Mange elektriske barbermaskiner anbefale bevogtning mod irritation ved at anvende smøremiddel spray-on gel på ydersiden af skærmbilledet blade, men du behøver ikke at sprede noget på dit ansigt. Mindre beskyttelse af klinge skærmen smøremiddel kræver mindre tid og oprydning end stående over en vask med en barberkniv, håndklæde og varmt vand.

Hurtig

En elektrisk shaver skærer hår uden kontakt mellem din hud og barberblade, nedskæringer og nicks mindre mindre sandsynligt. Fordi elektriske barbermaskiner ikke bære den samme risiko for din hud, skal du ikke bruge den samme mængde tid flittigt gå over hver kurve og vinkel i spejlet eller brusebad. Grab den elektrisk shaver og fjerne disse irriterende whiskers eller organ hår i den tid det tager dig at sætte på et par sokker.

Mobilitet

Nødvendige vask, rent håndklæde og rindende vand til en standard kniv barbering ikke altid er tilgængelige, begrænse de tidspunkter og steder du kan barbere. En elektrisk barbermaskine lader dig fjerne krop eller facial hår overalt når som helst uden rod eller endda et spejl. Mens du sidder i trafikken, på dit kontor eller i lufthavnen leverer en elektrisk barbermaskine de samme ensartede resultater uanset placeringen. Skub en elektrisk barbermaskine i din gym taske eller carry-on bagage uden at forskyde sikkerhed eller søge efter et badeværelse.

Sikkerhed

Skære dig selv på traditionelle bladet barberkniv kræver lidt mere end en horisontal dias eller en skødesløs slagtilfælde. Den direkte kontakt mellem din hud og skarpe bladet af en kniv razor gør nedskæringer og brænder en bekymrende risiko, især hvis du har visse sygdomme, der undertrykker dit immunforsvar. Heldigvis, skærmbilledet blade af en elektrisk barbermaskine beskytter din hud mod direkte kontakt med roterende vinger. Den elektrisk shaver stinker hår igennem skærmen og skærer det på det på anden siden uden nogensinde at røre din hud, nedskæringer og brænder mindre sandsynligt.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com