Hoteller i nærheden af Lovingston, Virginia

Hoteller i nærheden af Lovingston, Virginia

Lovingston, Virgina er en lille by ca 30 miles fra Lynchburg. Beliggende kun langs Blue Ridge mountains, denne smukke landskab er et besøg værd, men de nærmeste hoteller er tilbage i Lynchburg. Tjek de forskellige steder at bo og have en fornøjelig besøg i det landskab, der omgiver Lovingston.

Craddock Terry Hotel

Dette konverterede skofabrik er en velrenommeret hotel i Lynchburg. Værelserne med walk-in showers, 32-tommers plasma-tv med kabel og køleskabe. Der er gratis trådløs internetadgang, kontinental morgenmad på værelset og et fitnesscenter. Hotellet ligger bare 31 miles til Lovingston. Hotellet har to restauranter: træskomandens amerikanske gitter og Waterstone. Derudover ligger Jefferson Street Brewery inden for byens Bluffwalk. Der er mange attraktioner, herunder fire museer, en borgerkrig stier tour, to vinmarker og vingårde og to bryggerier alle kun få minutter fra hotellet.

Holiday Inn

Holiday Inn Lynchburg har et fitnesscenter og udendørs swimmingpool hvor gæsterne kan nyde. Værelserne omfatter en 25-tommer tv med HBO og gratis internetadgang. Er der levende underholdning i weekenden. Spisning til morgenmad, er frokost eller middag tilgængelig på webstedet på Lunchbag, hvor børn spiser gratis. Der er også to spisesteder i gåafstand. Main Street Spisested og Meriwether's Restaurant er åben til frokost og middag. Holiday Inn er 28 miles til Lovingston, selv om drevet er længere efter Blue Ridge Parkway naturskønne rute. D-dag Memorial og Appomattox Historical Park ligger begge inden for en halv time. Lokalbefolkningen også anbefale at se Natural Bridge og lære den indiske lore omkring denne geologiske vidunder.

Travelodge

Travelodge i Lynchburg tillader kæledyr, for et gebyr, at bo i værelser og indeholder trådløst højhastighedsinternet samt kabel-tv. Der er mikrobølgeovn og køleskab i de fleste af værelserne. Der er værelser til rådighed med pull-out sofa sofaer, roll-på-lager-aktiviteter eller barnesenge. Der er også en sæsonåben udendørs swimmingpool. Kørsel til Lovingston er bare 31 miles. Lokalt, er der mange attraktioner af historisk betydning, herunder Thomas Jefferson poppel skov, Point of Honor Mansion og Appomattox Courthouse hvor General Lee overgav sig. For spisemuligheder, er der flere velkendte restauranter inden for to mil, herunder Waterstone's Pizza, Skomagers Fine Dining, Robin Alexander, White Hart Cafe og parabol.

Kirkley Hotel

Kirkley Hotellet har luksussengetøj, plasma skærm fjernsyn med HD programmering og luksuriøse badeprodukter. Der er gratis trådløst Internet i hele hotellet samt business-center i lobbyen. Hotellet ligger 35 miles til Lovingston. Kirkley ligger inden for et par miles af fire museer, Snowflex ski resort og historiske monumenter. Johnny Bull's Restaurant er på stedet. Shaker's, Shanghai Express, Texas Steakhouse og Saloon og Daybreak Restaurant er alle inden for gåafstand.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com