Sådan holder Goggles fra dug op

Beskyttelsesbriller bruges til alt fra svømning til skiløb til at arbejde i et byggeri job. Det er almindeligt, at beskyttelsesbriller, som hviler på vores ansigter til at beskytte vores øjne naturligvis tåge, når den luft vi udånder gennem vores næser og munde gør sin vej til beskyttelsesbriller. Når beskyttelsesbriller tåge, bliver det svært at se. Du kan holde dine briller fra dug op ved at udføre nogle enkle opgaver.

Instruktioner

• Rengør dine briller med en god linse renere. Du kan købe linse renere fra enhver apotek. Spritz på linsen renere og bruger et raseri til at tørre det af. Ren beskyttelsesbriller er tåge-fri beskyttelsesbriller.

• Tage dine briller i en monokel speciale butik. Spørg en medarbejder til at sætte en anti-dug belægning på dine briller. Dette holder dine briller dug op. Du kan sprøjte anti-tåget på din beskyttelsesbriller dig selv, hvis du gerne vil have. Et produkt, som du kan bruge kaldes anti-tåge af Master Blaster. Spray det på indersiden af dine briller, og dine briller bør ikke tåge

• Køber et par briller, der har anti-dug belægning på dem. Mest sportsudstyr butikker tilbyder disse højere ende beskyttelsesbriller til salg.

• Holde din hud fra din beskyttelsesbriller, når du bruger dem. Lad ikke huden omkring dine øjne røre dine briller, og ikke røre beskyttelsesbriller med fingrene. Når din hud rører dine briller, bliver de lettere fogged.

• Køb briller der passer ordentligt. Beskyttelsesbriller som linser ikke røre dit ansigt direkte er de beskyttelsesbriller, som er de mindst tilbøjelige til at tåge. Du ønsker briller, der er lun på dig, og du ønsker en monteret dele af beskyttelsesbriller til at være på niveau med dit ansigt, men du også beskyttelsesbriller med objektiver, der ikke kommer til at komme i kontakt med huden.


© 2022 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com