Hvordan man kan anvende øjenskygge krølle farve for tæt sæt øjne

Hvordan man kan anvende øjenskygge krølle farve for tæt sæt øjne

Øjenskygge kan ændre udseendet af dine øjne og få dem til at skille sig ud. Velproportioneret øjne betragtes som har et øje på plads i mellem øjnene. Hvis pladsen i mellem dine øjne er mindre end det ene øje bredde, har du Tætsiddende øjne. For at gøre din Tætsiddende øjne synes yderligere fra hinanden, brug forskellige nuancer af øjenskygge på og omkring krølle af dine øjenlåg. Dit mål er at henlede opmærksomheden på den ydre del af dine øjne og fra deres inderste hjørner.

Instruktioner

• Dække dine øjenlåg med en lys-farve øjenskygge. Anvende øjenskygge til området under og over krølle af dine øjne, indtil øjenbryn. Fra de tre nuancer af øjenskygge du skal bruge, skal dette være den letteste en.

• Dyp en øjenskygge pensel i en mørkere øjenskygge. Tryk på børste let for at fjerne overskydende produkt fra penslen. Anvende den mørkere nuance på den yderste del af dine øjenlåg, fra dine øjenvipper op til krølle. Undgå at tildække hele låget; kun dækker to tredjedele af låget, og udvide farven lidt forbi den ydre hjørne af øjnene til at skabe en illusion af mere bredde.

• Brug den mørkeste nuance af øjenskygge på krølle af dine øjenlåg. Brug kun den mørkere nuance på den yderste halvdel af krølle. Følg den naturlige kurve af krølle, når du anvender øjenskygge.


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com