Billige NYC Getaways

Billige NYC Getaways

Ordet "billige" beskriver sjældent New York City. Hoteller er dyre. Mad er dyrt. Transport er dyrt. Attraktioner er dyre. Shopping er dyrt. En New York City flugt er dyrt, normalt. Men med nogle forudgående planlægning, en to - eller tre-dages ferie til New York kan være billige.

Hoteller

Bolig er den største forbruger af travel budgetter, og dette er ingen undtagelse i New York City. Det er den dyreste destination i Amerika, og tredje i hele verden, med en gennemsnitlig hotel pris af $241, efter sommeren 2010 Hotels.com Hotel Price Index. Generelt, hotelpriser falde som du udstråler udad fra Manhattan, og er billigere på hverdage end weekender. Men de fleste mennesker ønsker at bo i Manhattan og ønsker at besøge New York i weekenden. Nogle hoteller, der tilbyder priser mindst 50 procent under gennemsnittet er Howard Johnson Express på Houston St., Union Square Inn, Cosmopolitan Hotel, East Village Bed og kaffe, SoHotel, Colonial House og Murray Hill Inn. En anden mulighed er at bo i New Jersey, hvor mere luksuriøse værelser kan reserveres til langt mindre end sin nabo. Søg blandt hoteller i Hoboken, Secaucus og Union City. Disse byer er placeret lige over Hudson fra Manhattan, hvor offentlig transport - tog, bus eller færge - vil få dig til byen i mindre end 30 minutter.

Mad

Det er ikke ualmindeligt for restaurant regninger for to at overstige $100 mens spisning i New York City. For korte getaways, hvor du er kort på kontant, er at tage på gaden den måde at holde din mave og tegnebogen fuld. Gadesælgere sælger kebab, er grillet pølser og hotdogs rigeligt på Manhattans hjørner. For morgenmad, bagerier, kan findes på næsten hver blok, så afregning for en traditionel bagel og kaffe giver nok næring for at få dig gennem morgenen. Masser af delis serverer sandwich, supper og salater til rimelige priser. New-York-stil pizza er naturligvis, påfyldning og billige. Da du er i byen for kun et par dage, kan kost tilsidesættes. Andre spisemuligheder i som et måltid kan havde for mindre end $10 er bolle hus, Dojo, Cafe Edison, Chennai Garden, store New York Noodle by, Roll-n-Roaster, Sip Sak og ryste Shack.

Transport

Ikke leje en bil mens du besøger New York City. Hoteller og parkeringspladser opkræve mindst $35 per dag til at gemme et køretøj. Metro og bus systemet er en af bedste i Amerika, og det er rimeligt prissat mens rejser i byen. Centrale er at sikre, at du har den rigtige rute. Metropolitan Transit Authoritys hjemmeside lister alle bus, metro og tog tidsplaner. Den billigste og mest nedsænke måde at besøge byen er ved at gå. Tillad dig selv at blive fejet sammen med floden af mennesker til at føle pulsen på denne store by.

Seværdigheder

Den mest økonomiske måde at se mange af New York Citys attraktioner er med grå Line ture, som de opererer en by-dækkende system af dobbeltdækkerbusser. Passagererne kan vælge fra en bred vifte af indstillinger, fra sightseeing downtown til at udforske byen, når det lyser op om natten. Mange af pakkerne prissætning tillader passagerer kan hoppe af og på på deres fornøjelse at udforske yderligere seværdigheder. Priserne for disse ture begynder ved $39. For dem der ønsker at se en Broadway show, gå off-Broadway. Off-Broadway shows er mere intime og lettere på budgettet. Du kan se to eller tre shows for udgifterne til en Broadway show.

Shopping

Forlade Park Avenue og vild i Chinatown. Den cacophonous markeder som linje kanalen, Mulberry og Elizabeth gader sælge alt fra ingefær til falske parfumer. Du kan ikke gå væk med en bagful af varer, men du vil have en uforglemmelig oplevelse. Husk at undgå falske varer, som de er ulovlige, og altid forhandle før du køber. Chinatown vil forberede dig til discountbutikker, hvor de bedste shopping gode tilbud er havde. Kæmper shoppere, er lille omklædningsrum og kontrolleret kaos en daglig foreteelse. De bedste butikker for rabat shopping er tallet 21, Gabay's Outlet, Syms og Loehmann's.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com